Σασμός spoiler 2ος Κύκλος: Η Βασιλική κατηγορεί τον Μαθιό

Η Βασιλική βλέπει τον γιο της να υποφέρει και αμέσως καταλαβαίνει πως ο Μαθιός δεν έχει κάνει καλό στη ζωή τους. Αντίθετα, από τότε που ξεκίνησε η σχέση τους, ξεκίνησαν οι εντάσεις και τα προβλήματα. Έτσι, παίρνει την μεγάλη απόφαση να τον χωρίσει. Η ίδια επισκέπτεται τον Μαθιό στην φυλακή και του ανακοινώνει πως θέλει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

 

Μια έκρηξη θυμού της Βασιλικής μέσα στο κελί θα δούμε να πραγματοποιείται στα πρώτα επεισόδια. Η ηρωίδα με αφορμή την συμπεριφορά και την στάση του γιου της, Νικηφόρου, αποφασίζει να μιλήσει στον Μαθιό καταλογίζοντας του ένα μεγάλο μέρος ευθυνών για όλα όσα διαπράττει ο γιος της.

Η αφορμή είναι ο Νικηφόρος και η αλλαγή στην στάση του. Από εκεί που ήταν ένα παιδί ήσυχο έχει μετατραπεί σε ένα επιπόλαιο και αρκετά σκληρό άνθρωπο που δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τον Νικηφόρο που γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο. Η Βασιλική μέσα σε μια έκρηξη θυμού μέσα στο κελί ανακοινώνει στον Μαθιό το τέλος της σχέσης τους με τον ήρωα όπως θα δούμε να αντιδρά ακραία.

Ανέκδοτο: Οι αγελαδάρηδες και ο ταύρος …! Τρελό γέλιο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συνέντευξη από τον πρώην σύζυγό της …Έχει να δει τα παιδιά της πολλούς μήνες,τα παιδιά της την αποφεύγουν!