Σασμός spoiler 2ος Κύκλος: Η καπετάνισσα μαθαίνει για τον μικρό Πετρή και φυσικά δεν μένει αμέτοχη

Ο μικρός Πετρής είναι το παιδί του Αστέρη, κάτι που προσπαθεί να κρύψει η Αργυρώ με νύχια και με δόντια. Η αλήθεια, όμως, δε θα αργήσει να έρθει στην επιφάνεια και τότε ένας νέος πόλεμος θα ξεκινήσει. Η Καλλιόπη δε θα αργήσει να μάθει την αλήθεια για τον μικρό Πετρή και θα βγει εκτός εαυτού. Η κατάσταση θα ξεφύγει και θα έρθει αντιμέτωπη όχι μόνο με την Αργυρώ, αλλά με ολόκληρη την οικογένεια των Βρουλάκηδων.

 

Πρώτος από όλους θα το μάθει ο Αστέρης, ο οποίος θα καταρρεύσει στο άκουσμα ότι η γυναίκα της ζωής του τού έκρυψε κάτι τόσο σοβαρό. Η καπετάνισσα φυσικά δε θα μείνει αμέτοχη και, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, μόλις μάθει την αλήθεια θα προκαλέσει τεράστιο πανικό που θα αναστατώσει ολόκληρη την Άνω Ποριά.

Καλλιόπη και Μαρίνα θα έρθουν αντιμέτωπες, αφού η Βρουλάκη θα σπεύσει να προστατέψει αμέσως την κόρη της. Δε θέλει σε καμία περίπτωση η κόρη της να ξαναέχει πάρε δώσε με την οικογένεια των Σταματάκηδων. Αρκετό πόνο τους έχουν προκαλέσει.

Η Καλλιόπη που γίνεται έξαλλη, μικρός Πετρής θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του «Σασμού» με την Καλλιόπη, τη Μαρίνα, τον Αστέρη και την Αργυρώ να έρχονται αντιμέτωποι.

Ελένη Μενεγάκη: Βόλτα με το σκάφος και βουτιές στη θάλασσα – φωτο

Γάμος αλά ελληνικά 3: Η Νία Βαρντάλος μας δίνει μια γεύση από τα γυρίσματα (φωτό)