Σασμός spoiler 2ος Κύκλος: Αυτή είναι η αφορμή για τον χωρισμό του ζευγαριού!

Ο Νικηφόρος, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του νέου κύκλου της σειράς, χάνει το μυαλό του με την σύλληψη του Μαθιού. Ο ήρωας, προσπαθεί να πιστέψει τον θείο του, όμως δε μπορεί. Κάτι μέσα του τον προβληματίζει με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του να αλλάζει ριζικά. Κι όμως δεν θα καταφέρουν να είναι μαζί μέχρι το τέλος! Ο λόγος για τον Μαθιό και την Βασιλική, οι οποίοι όπως φαίνεται θα τραβήξουν πολύ σύντομα χωριστούς δρόμους στην σειρά Σασμός. Την απόφαση αυτή θα την πάρει η Βασιλική. Γιατί όμως; Τι θα την οδηγήσει σε αυτό και ποιος ο ρόλος του Νικηφόρου;

Η μητέρα του, Βασιλική, παλεύει να σταθεί στα πόδια της με όλη αυτή την ιστορία, χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Η γυναίκα βλέπει τον γιο της να υποφέρει. Τότε, καταλαβαίνει πως ο Μαθιός δεν έχει κάνει καλό στη ζωή τους. Αντίθετα, από τότε που ξεκίνησε η σχέση τους, ξεκίνησαν οι εντάσεις και τα προβλήματα. Έτσι, παίρνει την μεγάλη απόφαση να τον χωρίσει.

Μόλις ο Μαθιός ακούει τη Βασιλική να μιλάει για χωρισμό, καταρρέει στη σειρά Σασμός. Το ζευγάρι περνάει πάρα πολύ δύσκολα και σταδιακά αρχίζει και απομακρύνεται. Ο απρόσμενος αυτός χωρισμός ανάμεσα στον Μαθιο και την Βασιλική αναμένεται να συγκλονίσει και τους ίδιους τους ήρωες αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Άπιστος spoiler: Ο Σεβτζούκ υπερασπίζεται τη μητέρα του

Άπιστος spoiler: Το παρελθόν της καταδιώκει την Ασιγιά