Νέα καταγγελία για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Εκτός από τις δημόσιες καταγγελίες των ηθοποιών Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπης Αναστασοπούλου και Λένας Δροσάκη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακού εκφοβισμού, σε βάρος του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη υπάρχει καταγγελία για απόπειρα βιασμού.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ηθοποιός περιγράφει ότι έγινε απόπειρα βιασμού από τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Φεβρουάριο του 2010. Μάλιστα, έχει προχωρήσει σε έγγραφη αναφορά στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ενώ έχει επιβεβαιώσει με κατάθεση στον εισαγγελέα όλα όσα κατήγγειλε.

Η κοπέλα έψαχνε δουλειά και επισκέφτηκε τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος μετά την αξιολόγηση του βιογραφικού της την κάλεσε να παρευρεθεί στο καμαρίνι του στο θέατρο,στο πλαίσιο μιας παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ίδιος. Της είπε ότι έψαχνε αντικαταστάτρια ηθοποιού που συμμετείχε στην παράσταση, γεγονός που, όπως ήταν επόμενο, την ενθουσίασε.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, ο ηθοποιός την κάλεσε στο καμαρίνι του. Μπαίνοντας στο καμαρίνι, η ηθοποιός είδε τον συνάδελφό της με το εσώρουχο. Ο δημοφιλής κωμικός τής επιτέθηκε, άπλωσε τα χέρια του στο σώμα της και άρχισε να τη φιλάει και να ασελγεί πάνω της. Και ενώ η καταγγέλλουσα τον ικέτευε να σταματήσει, εκείνος συνέχιζε, κρατώντας την εγκλωβισμένη στον καναπέ λόγω της σωματικής του υπεροχής. Κατάφερε να της κατεβάσει το παντελόνι και να της επιτεθεί.

Η νεαρή ηθοποιός, σύμφωνα με την καταγγελία, αντιστάθηκε και προσπάθησε να αποτρέψει τον βιασμό της με κάθε ικμάδα δύναμης που διέθετε, αλλά ο Φιλιππίδης ήταν απτόητος και συνέχιζε την προσπάθειά του να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Η καταγγέλλουσα έχει αναφέρει ότι κατάφερε να απωθήσει τον ηθοποιό χτυπώντας τον με το πόδι της.
Έτρεξε στην πόρτα, αλλά ήταν κλειδωμένη. Ο εφιάλτης έδειχνε να μην έχει τέλος και εκείνη άρχισε να ουρλιάζει. Τότε ο Φιλιππίδης της είπε ειρωνικά: «Μη φωνάζεις τσάμπα, δεν είναι κανείς στο θέατρο».

Στη συνέχεια, η νεαρή κοπέλα έπιασε το παλτό και την τσάντα της και άρχισε να χτυπάει την πόρτα. Την πλησίασε και με αυστηρό ύφος την απείλησε ότι θα την καταστρέψει. «Αν βγεις από αυτή την πόρτα, δεν υπάρχει επιστροφή! Να ξέρεις ότι όσο εύκολα μπορώ να φτιάξω την καριέρα κάποιου τόσο πιο εύκολα μπορώ και να την γκρεμίσω! Θα σε καταστρέψω! Θα με βρεις μπροστά σου».

Μάλιστα, η καταγγέλλουσα φέρεται να αποδίδει στον Πέτρο Φιλιππίδη το γεγονός ότι την απέρριψαν σε κάστινγκ που είχε κάνει, ένα χρόνο μετά, ώστε να συμμετάσχει σε μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή.

Ραγίζει καρδιές δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που έχασε τον πατέρα του από κορονοϊό: “Πάλεψες σκληρά 5 μήνες…”

Live News: Όταν ο χαρταετός… δεν έκανε το χατίρι στην ρεπόρτερ του MEGA