Η Γη της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: Η Χάιδω βλέπει την περιουσία της να εξατμίζεται

Μία νεαρή κοπέλα, κολλητή φίλη της Στέλλας, επισκέπτεται την Αρεόπολη για να συναντήσει την μητέρα της αδικοχαμένης φιλενάδας της. Η Χάιδω, συγκινημένη που την συναντά ξανά, την αγκαλιάζει και την καλοδέχεται στο σπιτικό της. Μόνο που η κοπέλα αυτή δεν είναι αυτό που δείχνει, τον χαρακτήρα αυτόν θα υποδυθεί η νεαρή ηθοποιός Ελισάβετ Γιαννακού.

Σε δύσκολη θέση θα βρεθεί η Χάιδω, καθώς θα δει την περιουσία της να εξατμίζεται. Μία νέα άφιξη στο σπίτι της θα είναι αρκετή, για να φέρει σε δυσκολίες την οικογένεια Στεφανέα. Η φίλη της Στέλλας αγκαλιάζει σφιχτά την Χάιδω και της εκμυστηρεύεται ένα σοβαρό πρόβλημα.

Της αναφέρει πως πάσχει από ένα σπάνιο θέμα υγείας, το οποίο κινδυνεύει να της αφαιρέσει τη ζωή. Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει, είναι ένα μεγάλο χειρουργείο..

Η Χάιδω, ευαισθητοποιημένη από τέτοια ζητήματα, πάσχει να μαζέψει χρήματα για να την σώσει. Τρέχει σε όλη τη Μάνη, προσεγγίζει τις εύπορες οικογένειες, κάνει έρανο.  Μάλιστα, παρά τις αντιρρήσεις όλων, η Χάιδω δε διστάζει να βάλει χέρι και στη δική της περιουσία.

Η Κατερίνα δεν έχει δείξει αυτό που πραγματικά είναι. Ασθένεια δεν υπάρχει. Όταν η οικογένεια μαθαίνει την αλήθεια για το ποια είναι στην πραγματικότητα αυτή η κοπέλα, είναι πάρα πολύ αργά.

Καρολίνα Καλύβα: Το τατουάζ σε επίμαχο σημείο και τα πέταξε όλα για να το ΔΕΙΞΕΙ – φωτο

Ελένη Πετρουλάκη: Οι εμφανίσεις της στο κυκλαδίτικο νησί έχουν προκαλέσει ΤΣΟΥΝΑΜΙ