Νέα ανατροπή στο Survivor: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποια παίκτρια του Survivor θα μονομαχήσει με την Ευγενία, την Άιρα και την Αναστασία για την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο;

Στο ίδιο επεισόδιο βρέθηκαν τόσο οι τηλεθεατές του Survivor όσο και οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας, το βράδυ της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ. Και αυτό γιατί, όπως συνήθως, αυτή ήταν η νύχτα που θα μάθαιναν τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

Έτσι, ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε ξανά τους μπλε και τους κόκκινους παίκτες του Survivor στο συμβούλιο του νησιού που πραγματοποιήθηκε στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου. Εκεί όπου θα γραφόταν η τελευταία σελίδα του κεφαλαίου “υποψήφιοι προς αποχώρηση” με έντονο γυναικείο χαρακτήρα.

Στο τσουβάλι του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκονταν ήδη η Ευγενία, η Άιρα και η Αναστασία, που περίμεναν να δουν πώς θα συμπληρωθεί το γυναικείο κουαρτέτο. Η μπλε ομάδα είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την ψηφοφορία, όπου έπρεπε να επιλέξει την τέταρτη μονομάχο.

Μετά τη ψηφοφορία, η τελική αντιστοιχία ψήφων ήταν 7 έναντι 3 και η Χρύσα Χατζηγεωργίου ήταν η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση, παρά τον τραυματισμό της. “Το γνώριζα και το είχα ζητήσει από τα παιδιά”, παραδέχθηκε η Χρύσα, η νέα υποψήφια προς αποχώρηση για το Survivor.

Written by admin

Latest

Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν ξαναχτυπούν: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Kinds of Kindness»

Η τραγική εμπειρία της Μαριάνθης Κάσδαγλη με τους χάκερ μετά το Survivor