ΝΔ Θεσσαλονίκης: Αυτοκριτική για την μη στήριξη Ζέρβα

Με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Θεσσαλονίκης της ΝΔ εκφράζει την ικανοποίησή της για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά και των ευρωεκλογών.

Στην ανακοίνωση η Διοικούσα εστιάζει την επικράτηση των υποψηφίων του κόμματος σε 11 από τους 13 Δήμους του Νομού, για την αύξηση των ποσοστών του κόμματος στις ευρωεκλογές, αλλά και για την άνετη επικράτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και κυρίως τους πολυάριθμους εθελοντές που μας συνέδραμαν στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Μαζί τους μοιραζόμαστε τη χαρά για το αποτέλεσμα των αναμετρήσεων αυτών στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Τη χαρά για την αύξηση του ποσοστού του κόμματος μας στις Ευρωεκλογές κατά 11,04% και κατά 13,21% στην Α΄ και στην Β΄ περιφέρεια σε σχέση με τις Ευρωεκλογές του 2014.

Τη χαρά για τη θριαμβευτική επανεκλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με ποσοστό 62,3% που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Τη χαρά για την επικράτηση των προσκείμενων στη Ν.Δ. υποψηφίων Δημάρχων στους 11 από τους 13 Δήμους του Νομού. Την ιδιαίτερη χαρά για την απίστευτη σε διαστάσεις επικράτηση του Γ. Δαρδαμανέλη στο Δήμο Καλαμαριάς για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση.

Τέλος, τη χαρά για τον αγώνα που δώσαμε προκειμένου να στηρίξουμε την απόφαση του Προέδρου μας για το Δήμο Θεσσαλονίκης σε πείσμα των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε από την παρουσία ως ανεξάρτητων υποψηφίων γνωστών στελεχών μας. Πιστεύουμε πως η εκλογή του Κωνσταντίνου Ζέρβα ως Δημάρχου της πόλης μας, ο οποίος υπήρξε υποψήφιος βουλευτής του κόμματός μας και στον οποίο ευχόμαστε ανυπόκριτα κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, πέρα από όλα τα άλλα, θα δώσει σε όλους μας τη δυνατότητα να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να αφήσουμε πίσω όλα όσα μας χώρισαν στις εκλογές αυτές και να συστρατευτούμε στον κοινό αγώνα για τη μάχη των μαχών και την εξασφάλιση της αυτοδυναμίας της Ν.Δ. στις εθνικές εκλογές.

Διδαγμένοι και από τα δικά μας λάθη ήδη προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη μάχη, αποφασισμένοι, ενωμένοι, δυνατοί και αισιόδοξοι περισσότερο παρά ποτέ άλλοτε».

 

Written by stelios

Εξαφάνιση-μυστήριο αρτοποιού στην Αθήνα -Βρέθηκε το αυτοκίνητό του, άφαντος ο επιχειρηματίας

Ηράκλειο: Πλήθος αρχαία στο σπίτι ηλικιωμένου