Νατάσσα Θεοδωρίδου: Δεν έχω κάνει πλαστική, βάζω μια καλή κρέμα

Νατάσσα Θεοδωρίδου:Δεν έχω κάνει πλαστική, βάζω μια καλή κρέμα

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της, η Νατάσσα Θεοδωρίδου μίλησε σχεδόν για όλα!

Αρχικά, εξήγησε αν επέλεξε τον Ηλία Βρεττό να είναι στο πλευρό της λόγω «Dancing with the Stars III»: «Καθόλου και μάλιστα αποδεδειγμένα! Τον Ηλία τον είχα δίπλα μου και το 2010, στο «Anodos», πριν εμφανιστεί στο «DWTS». Ξέρω καλά τι έχει να προσφέρει και εμένα προσωπικά δεν με αφορά η αναγνωρισιμότητά του από το σόου. Το ωραίο με τους νεότερους τραγουδιστές και κατά συνέπεια και με τον Ηλία είναι ότι έχουν όνειρα και καλή πρόθεση για τη δουλειά. Ο Ηλίας κάνει το καλύτερο δυνατό και δισκογραφικά προσπαθεί να βρει το χώρο που του ανήκει και του αξίζει».

Για τη συνεργασία της με την Έλενα Παπαρίζου, είπε: «Από τις συνεργασίες έχεις κάτι να κερδίσεις, αρκεί να το θέλεις. Όλοι μας έχουμε να δώσουμε και να πάρουμε. Εγώ από την Έλενα κρατάω τη θετική της διάθεση. Είναι σημαντικό, ξέρετε, να ξεκινάνε δύο άνθρωποι με θετική διάθεση, χωρίς ίχνος ανταγωνισμού και δίχως δεύτερες σκέψεις, καθώς κάτι τέτοιο δεν οδηγεί σε καλά αποτελέσματα. Όταν ο καθένας ξέρει ποιος είναι, είναι φανερό εξαρχής ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Αντίθετα, δεν θα χαρακτήριζα ως συνεργασία το να προσπαθεί ο ένας να φανεί περισσότερο από τον άλλο με αθέμιτο τρόπο. Στη δική μου, τουλάχιστον, κοσμοθεωρία αυτές οι ανορθόδοξοι μέθοδοι προβολής δεν χωράνε».

Με τη Μαρινέλλα κρατάει ακόμα επαφή και μάλιστα «πολύ στενή, στενότατη θα έλεγα, επαφή!».

Η λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε ακόμα και για τον έρωτα και διευκρίνησε ότι όταν ξαναέρθει στη ζωή της «θα κάνω ακριβώς τα ίδια λάθη. Σε αυτό το κομμάτι της ζωής μας, στον έρωτα, δεν χωράνε όρια και κανόνες. Το συναίσθημα είναι το μόνο πεδίο στο οποίο πρέπει να νιώθουμε απόλυτη ελευθερία».

 

 

Δε δίστασε να αναφερθεί και στο αν έχει κάνει τελικά κάποια παρέμβαση αισθητική επάνω της και ποια είναι η σχέση της με τη γυμναστική και πόσο προσέχει τον εαυτό της. «Πολύ έντιμα σας επαναλαμβάνω ότι εγώ στο πρόσωπό μου δεν έχω επέμβει κι ας λένε διάφορα για μένα. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ξεβάφομαι πολύ καλά και βάζω μια καλή κρέμα. Γυμναστική, από την άλλη, δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Και σε ό,τι αφορά τη διατροφή μου δεν προσέχω. Εννοώ ότι ποτέ δεν τρώω πολύ και οι μόνες παρασπονδίες που κάνω οφείλονται στα γλυκά, τα οποία μου αρέσουν πολύ και δεν μπορώ να τους αντισταθώ. Εξάλλου, ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη εμμονή με το βάρος μου». Και συνέχισε αναφερόμενη στις πλαστικές επεμβάσεις: «Θα κατέφευγα μόνο σε κάτι που δεν θα αλλοίωνε το πρόσωπό μου. Οι υπερβολές μακριά από μένα. Ούτε την ηλικία μου κρύβω ούτε έχω καμία πρεμούρα να εξαφανίσω τις ρυτίδες μου. Botox έχω κάνει, δεν θα πω ψέματα. Το θέμα τελικά είναι πόσο χαρούμενοι είμαστε εμείς με τον εαυτό μας και με αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη μας. Και εγώ αυτήν τη στιγμή που μιλάμε δεν νιώθω ότι χρειάζεται να επέμβω στο πρόσωπό μου για κάποιο λόγο».
Πηγή : protothema.gr

Γιώργος Τσαλίκης: «Ήμουν γονατιστός 4 ώρες και παρακαλούσα τον Θεό να μην με καταλάβει»

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 έως 28 Μαρτίου 2021)