Ναταλία Λιονάκη: Έτσι είναι σήμερα ως μοναχή Φεβρωνία

Η Ναταλία Λιονάκη αποφάσισε πριν από λίγα χρόνια να εγκαταλείψει την υποκριτική και τη ζωή της στην Ελλάδα για να γίνει μοναχή.

Η Ναταλία Λιονάκη τα τελευταία 15 χρόνια έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και έχει αφιερωθεί στον μοναχισμό. Σύμφωνα με το Πρωινό ζει πλέον σε μοναστήρι στην Κένυα, όπου και χειροτονήθηκε ως «Μοναχή Φεβρωνία».

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κισούμου, Μάρκος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό για την 46χρονη πια μοναχή. «Βρισκόμαστε στο Κισούμου στην Δυτική Κένυα. Εκεί το έργο μας είναι περισσότερο για την ιεραποστολή. Επιβλέπουμε τις ανάγκες των ανθρώπων, τη διατροφή των παιδιών στο σχολείο. Τους διδάσκουμε για τη θρησκεία μας και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τις ανάγκες τους»,.

Και πρόσθεσε: «Έχει χρόνια που η μοναχή Φεβρωνία (Ναταλία Λιονάκη) είναι εκεί, επί του μακαριστού προκατόχου μου. Δεν έχω ασχοληθεί ούτε επέμβει στο ιστορικό της. Εγώ ξέρω μόνο ό,τι υπάρχει τώρα, μας βοηθάει στο έργο μας και στο μοναστήρι». «Δεν ισχύει ότι έρχεται συχνά στην Ελλάδα, το έργο της είναι εκεί. Και οι τρεις μοναχές που έχουμε εκεί είναι ευτυχισμένες, ζουν τον Χριστό. Δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για κάποια, όλη η ζωή τους είναι ησυχαστική. Είναι χαρούμενη».

Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλάει για τον έρωτα με τη Μαρία Μπακοδήμου

Βενετία Καμάρα: Ρίξτε μία ματιά στο πληθωρικό μπούστο της