Ναταλία Γερμανού: Ποια πρόσωπα αρνούνται να πάνε στην εκπομπή της;

Δύο γνωστοί ηθοποιοί φαίνονται απρόθυμοι να βρεθούν καλεσμένοι στο «Καλύτερα Δε Γίνεται»

Mία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό HELLO! και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα.

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει τα ονόματα δύο ηθοποιών που αρνούνται να πάνε στην εκπομπή της, «Καλύτερα Δε Γίνεται!», η οποία προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, στις 13:50, στον ALPHA. Ακόμη, γνωστοποίησε πως και μερικοί τραγουδιστές της εγχώριας showbiz δεν θέλουν να βρεθούν στο πλατό της, παρόλο που έχουν κάνει επιτυχία με δικά της τραγούδια.

«Υπάρχουν τέτοια πρόσωπα. Δεν είναι του Alpha, δεν έχω κανένα παράπονο από τους καλεσμένους του καναλιού. Ο Σασμός φέτος με τίμησε και ευγνωμονώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά τους σπουδαίους καλλιτέχνες της σειράς για την παρουσία τους στην εκπομπή. Επειδή με ρωτάς, λοιπόν, θα σου πω ότι η Μαρία Κίτσου και ο Γιάννης Κουκουράκης δεν ήρθαν ποτέ, όσες οχλήσεις κι αν τους έγιναν» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Ερωτηθείσα αν υπάρχουν και τραγουδιστές τους οποίους έχει καλέσει στην εκπομπή της και η απάντησή τους δεν ήταν θετική, απάντησε: «Ναι κι αυτό είναι ίσως αστείο. Έχει τύχει να καλέσω τραγουδιστές, στους οποίους έχω γράψει τραγούδια και οι οποίοι έχουν κάνει τεράστια επιτυχία με δικά μου κομμάτια κι εκείνοι να μου πουν: “Ξέρετε, εγώ δεν βγαίνω”. Εκεί λες: “Τι ζούμε;”. Παρ’ όλα αυτά, εγώ επιμένω να καλώ αυτά τα δύο-τρία άτομα και στο τέλος της σεζόν μπορεί να κάνω ένα κουίζ “Μαντέψτε Ποιοι Είναι”».

Iωάννα Τούνη: «Λύγισε» για το θάνατο της μητέρας της – «Το αίσθημα της απώλειας σε αδειάζει»

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: Το αίτημα αποφυλάκισης και το τάμπλετ που την αθωώνει