Ναταλία Γερμανού: Η πιο δύσκολη ημέρα ήταν η ημέρα που είχαμε καλεσμένο τον Αλέξη Γεωργούλη

Στα παρασκήνια της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε η κάμερα του Πρωινού τη μέρα που είχαν καλεσμένο και τον δικό τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, και οι συντελεστές δεν αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε μια αρκετά δύσκολη ερώτηση στην Ναταλία Γερμανού.

«Ποια ήταν η στιγμή φέτος που γύρισες σπίτι και είπες: Αχ! Τι ήταν κι αυτό σήμερα;», ρώτησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η παρουσιάστρια του Alpha, δίχως να το σκεφτεί, απάντησε αμέσως στην ερώτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

«Η πιο δύσκολη ημέρα φέτος ήταν η ημέρα που είχαμε καλεσμένο τον Αλέξη Γεωργούλη. Γύρισα σπίτι, έβγαλα τα παπούτσια, μπήκα κάτω από το ντους με τα ρούχα νομίζω» απάντησε η Ναταλία Γερμανού.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, η Ναταλία Γερμανού εξήγησε πως: «Το συμβόλαιό είναι σε ισχύ. Αυτό με το “Fame Story” ακούω να μου το λένε όλοι. Εμένα πρόταση επίσημη δε μου έχει γίνει. Είναι μια εκπομπή που αγαπώ και την έκανα πριν 18-19 χρόνια και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αν γινόταν κάτω από παρόμοιες συνθήκες, θα το συζητούσα».

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη λέγοντας: «Η Ελένη είναι μια παρουσιάστρια που την εκτιμώ για αυτό που είναι, για τον τρόπο που χειρίζεται τον εαυτό του, για τον τρόπο που εργάζεται. Είναι η ίδια το προϊόν και ο μάνατζερ. Είναι μια ολοκληρωμένη και χαρισματική παρουσιάστρια. Χαίρομαι που πήρε το χρόνο της, έκανε το διάλειμμα της, όπως το φαντάστηκε και που επιστρέφει με τις συνθήκες που θέλει».

Ανέκδοτο: Ο τσιγκούνης …! Τρελό γέλιο

Χρήσιμα Tips: Αυτά τα αντικείμενα δεν πρέπει ποτέ να τα καθαρίσετε με Ξίδι