Ναταλία Γερμανού: Αποκαλύπτει τους δημόσιους χώρους που έχει κάνει σεξ

Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε στην εκπομπή «After Dark» και  ο Θέμης Γεωργαντάς την υποδέχτηκε.Η παρουσιάστρια του Alpha ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ καθώς αποκάλυψε σε ποιους δημόσιους χώρους έχει κάνει σεx, αλλά και ποιο ήταν το πιο αμήχανο πράγμα που της έχει συμβεί.

«Είναι κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Με πήρε ο ύπνος! Κοιμήθηκα, αλλά δεν έφταιγε καθόλου αυτός. Το κρασί εγώ το σηκώνω και δεν το σηκώνω. Γενικώς, δεν πίνω τίποτα. Πίνω μόνο το κρασί της φίλης μου, αλλά κι αυτό περιορισμένα, δύο ποτήρια. Είχα πιει τότε τρία και κάτι. Και γενικώς ήμουν κουρασμένη και γενικώς τα έφερε έτσι η βραδιά που κατέληξε στο μοιραίο. Δεν… Και ξαφνικά ακούω μια φωνή να μου λέει “αγάπη, κοιμάσαι;”. Δεν έχω ντραπεί περισσότερο στη ζωή μου», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

«Σε ένα στούντιο ηχογραφήσεως και σε μια σάουνα. Κόντεψα να πεθάνω από τη ζέστη στη σάουνα, αλλά ευτυχώς ήταν γρήγορο. Σάουνα, σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στην Κύπρο», απάντησε στην ερώτηση του παρουσιαστή, όταν τη ρώτησε σε ποιους χώρους έχει κάνει δημόσιο σεx.

Βρήκαμε τη σπάνια ερωτική σκηνή της Ελένης Ράντου

Νίκος Ξανθόπουλος: Στην εντατική ο ηθοποιός με σοβαρό πρόβλημα υγείας