Ναταλία Δραγούμη: Καλωσορίζει τον Αύγουστο πιο εντυπωσιακή από ποτέ – Οι ανέμελες πόζες στη θάλασσα (ΦΩΤΟ)

Ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές στη θάλασσα περνά αυτό το διάστημα η Ναταλία Δραγούμη.

Η πανέμορφη ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της και μοιράζεται μερικές από τις στιγμές της με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Ο Αύγουστος είναι εδώ και η Ναταλία Δραγούμη είπε να τον καλωσορίσει με μια σειρά από φωτογραφίες της στη θάλασσα, την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Με ένα sexy μαγιό που αναδεικνύει τις τέλειες αναλογίες της, η ηθοποιός εντυπωσιάζει…

«Αύγουστος. Καλό μήνα, καλή πανσέληνο. #nofilter #onlylight #onlysun», έγραψε η Ναταλία Δραγούμη στη λεζάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Dragoumi (@nataliadragoumi)

Όσο για το πώς διατηρεί την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, σε συνέντευξή της έχει πει: «Τον χειμώνα κάνω εντατικές προπονήσεις στο beach volley. Από πολύ μικρή έχω ξεκινήσει και, μάλιστα, έχω υπάρξει και αθλήτρια του συγκεκριμένου αθλήματος. Ευτυχώς, νιώθω τυχερή που υπάρχει κι ένας κλειστός χώρος για τον χειμώνα κι έτσι δεν χάνω τις προπονήσεις μου. Το καλοκαίρι είναι πιο απλά τα πράγματα. Μπορείς να παίξεις σε όποια παραλία θες. Οι περισσότερες πια έχουν γήπεδο του beach volley. Είναι ένα άθλημα το οποίο σε αναζωογονεί και δουλεύει πολύ όλες τις μυϊκές ομάδες με αποτέλεσμα να γυμνάζεται όλο το σώμα, να καις λίπος και να γραμμώνεις».

Όσο για τη διατροφή που ακολουθεί, έχει φανερώσει: «Είμαι από τους ανθρώπους που ξυπνάνε πολύ νωρίς και κοιμούνται νωρίς το βράδυ. Οπότε, ξεκινάω την ημέρα μου νιώθοντας αρκετή πείνα. Έτσι, μου επιτρέπω να φάω ένα μεγάλο μπολ με δημητριακά ολικής αλέσεως και γάλα. Εννοείται ότι ενδιάμεσα στα γεύματα θα προσθέσω κάποιο φρούτο ή χυμό. Και το μεγάλο μου μυστικό είναι πως, ό,τι κι αν γίνει, το τελευταίο μου γεύμα θα είναι μέχρι τις 7 το απόγευμα. Το βράδυ δεν τρώω ποτέ. Έχω ρυθμίσει πια τον οργανισμό μου και δεν πεινάω. Έτσι, δεν επιτρέπω στις περιττές θερμίδες να μείνουν στο σώμα μου. Κατά τα άλλα, τρώω υγιεινά και προτιμώ ξεκάθαρα τα βιολογικά προϊόντα».

Τζένιφερ Λόπεζ: Έγινε 54 και το σώμα της δεν «παίζεται» – Ο αισθησιακός χορός και οι πόζες με τα εσώρουχα (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Survivor: «Θρίλερ» με τον νέο κύκλο του ριάλιτι – Θα μπουν παίκτες από το All Star;