Νάταλι Πόρτμαν: Ο γιος της την ενέπνευσε να δημιουργήσει μία γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Η έμπνευση πίσω από τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου «Angel City FC» που έχει δημιουργήσει η Νάταλι Πόρτμαν μαζί με άλλες διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ, ήταν ο γιος της.

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Angel City» που θα κάνει πρεμιέρα στο ΗΒΟ τον επόμενο μήνα, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The Late Late Show» και μίλησε για το εγχείρημά της.

Το ντοκιμαντέρ θα ακολουθεί τις παίκτριες της ποδοσφαιρικής ομάδας, με έδρα το Λος Άντζελες, στην πορεία τους κατά την περσινή σεζόν και θα παρουσιάσει την άνοδό τους.

«Το ντοκιμαντέρ καταγράφει το ξεκίνημα της ομάδας από το μηδέν. Έπρεπε να ξεκινήσουμε από το μηδέν», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ο γιος της ήταν εκείνος που της έδωσε την ιδέα για την ομάδα ποδοσφαίρου που δημιούργησε. «Είδα τον γιο μου να παρακολουθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών με τον ίδιο ενθουσιασμό που παρακολουθούσε των ανδρών κι έλεγα «αυτό είναι επανάσταση, αν τα παιδιά μπορούν να θαυμάζουν τις αθλήτριες με τον ίδιο τρόπο που θαυμάζουν τους αθλητές»», εξήγησε.

Αφού προβλήθηκε στην εκπομπή ένα μικρό απόσπασμα του ντοκιμαντέρ, η Νάταλι Πόρτμαν αποκάλυψε πως υπάρχει μεγάλη προσέλευση κόσμου στους αγώνες της ομάδας. «Είμαστε sold out σε κάθε παιχνίδι», είπε.

Πηγή: protothema.gr

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Αχ μη με ρωτάς τέτοια»

Λάκης Γαβαλάς: «Με αρσενικούς έχω πάει, με άνδρες δεν έχω πάει» (VIDEO)