Ναταλί Κάκκαβα: Δεν θέλει να βλέπει γυμνιστές σε παραλίες – «Πηγαίνουν οικογένειες εκεί»

Την ενόχλησή της με τους γυμνιστές σε συγκεκριμένες παραλίες εξέφρασε η Ναταλί Κάκκαβα μέσα από ανάρτησή της.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα μεμονωμένο γεγονός που συνέβη πρόσφατα, όταν ένας άνδρας έκανε γυμνισμό σε παραλία της Σαρωνίδας.

Αφού ανέβασε φωτογραφία του στο Facebook, καλύπτοντας το πρόσωπό του, τόνισε ότι πρόκειται για σημείο όπου περνούν οικογένειες και απηύθυνε έκκληση στους αρμόδιους να επέμβουν.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε:

«Αυτό με τους γυμνιστές στις παραλίες μας κάπως πρέπει να το δούμε.. Περπατούσα τώρα στο μονοπάτι της Σαρωνίδας και ένας κύριος κυκλοφορούσε εντελώς γυμνός 10 μέτρα δίπλα μου.. Είναι ένας χώρος που πηγαίνουν οικογένειες εκεί.. Τον συγκεκριμένο κύριο τον έχουμε ξαναδεί στο ίδιο σημείο πολλές φορές.. Δεν κάνει καν μπάνιο, αλλά περιφέρεται ανέμελα στην παραλία.. Επιτρέπεται; Και αν όχι ας παρέμβει κάποιος..».

Μετά από τη δημοσίευση στο Facebook, η παρουσιάστρια συνδέθηκε ζωντανά με την εκπομπή «Super Κατερίνα», σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα. Η Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκε στο ίδιο σημείο με εκείνο της φωτογραφίας που ανάρτησε και όπως είπε, ο άνδρας περιφερόταν γυμνός σε δρόμο πολύ κοντά σε σημείο που περπατούν οικογένειες.

Σάσα Μπάστα: Η Ελληνίδα lolita κερδίζει την προσοχή σου στη μετά… ριάλιτι εποχή

Στέλλα Γιαμπουρά: Ντύθηκε σερβιτόρα και μας καθήλωσε (φωτογραφία)