Νάσος Παπαργυρόπουλος: “Τελευταία φορά πήγαν να με απαγάγουν”

March 25, 2021

“Υπήρχαν ψεύτικοι ελεγκτές κι εκδότες εισιτηρίων και την πάτησα’ δήλωσε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.
Στον καναπέ της εκπομπής Μεσάνυχτα κάθισε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος κι αναφέρθηκε στα πολλά ταξίδια που έχει κάνει αλλά και εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη τους κινδύνους που αντιμετώπισε.
«Έχω κινδυνεύσει πολλές φορές. Είχα αρρωστήσει στην Ινδία κι ήμουν για ημέρες στο πάτωμα χωρίς βοήθεια με εμετό κι αδυναμίες. Σερνόμουν για να πάω στο μπάνιο και πήγαινα να λιποθυμήσω… Έφυγε μόνο του.

Τελικά ήρθε κάποιος ειδικευόμενος γιατρός νομίζω, μου έκανε μία ένεση, κάτι αντιβιοτικά και συνήλθα. Δεν ξέρω τι είχα.
Τελευταία φορά πήγαν να με απαγάγουν. Για να ταξιδέψεις στην Ινδία χρησιμοποιείς πολύ το τρένο, δεν έχει αεροδρόμιο παντού, ούτε καλούς δρόμους για λεωφορείο αλλά έχει καλό σιδηροδρομικό δίκτυο. Υπήρχαν ψεύτικοι ελεγκτές κι εκδότες εισιτηρίων και την πάτησα. Μου είπαν ότι τα συγκεκριμένα εισιτήρια τα βγάζεις έξω από τον σταθμό, τα τουριστικά.

Εκεί ήταν μια ομάδα ανθρώπων που ήθελε να σε πείσει για να σε στείλει αλλού στα σύνορα με το Πακιστάν. Εγώ ήξερα ότι αυτά τα μέρη είναι κλειστά λόγω χιονιών και κατάλαβα ότι μου λένε ψέματα. Ο στόχος τους είναι η απαγωγή είτε για λίτρα είτε για θρησκευτικούς λόγους… Μου έκλεισαν τον δρόμο όταν πήγα να φύγω και χρησιμοποίησα λίγη βία.

Έτρεξα έξω και μπήκα σε ένα ταξί, όπου ο ταξιτζής ήξερε μάλιστα για αυτά που γίνονταν εκεί.»

Ο γυναικείος οργασμός είναι “χρέος” μόνο του άντρα;

Μαρία Τζομπανάκη: «Ο γιος μου, Ορφέας θα γίνει μπαμπάς και θα υποφέρει μια ζωή από αγάπη»