Νανά Παλαιτσάκη: “Είμαι πολυ τυχερή που ήρθα στο νοσοκομείο αμέσως – Αγνοώ μηνύματα μίσους”

Όσα έγραψε η ίδια η Νανά Παλαιτσάκη για την κατάσταση της υγείας της.
Για τρίτη ημέρα παραμένει η Νανά Παλαιτσάκη στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στις 10 Απριλίου έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το βράδυ της Δευτέρας, η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της υγείας της μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση. «Αγαπημένοι μου φίλοι… Επανέρχομαι με ανάρτηση για τους εξής λόγους» σημείωσε χαρακτηριστικά η Νανά Παλαιτσάκη για να απαριθμήσει στην συνέχεια αυτούς τους λόγους.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση από την Νανά Παλαιτσάκη:
1) Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλο το team του καθηγητή καρδιολογίας κυρίου Ανδρικοπούλου. 2) Νιώθω επίσης ευγνωμοσύνη στους νοσηλευτές, στους τεχνολογους, στους τραυματιοφορείς του νοσοκομείου που είναι “δεύτερο σπίτι μου” τα τελευταία 11 χρόνια. 3) Η έγνοια τους για το πως νιώθω, ειναι τοσο αληθινή που είναι σαν να είναι δίπλα μου ο γιος μου. 4) Είναι αδύνατον να απαντώ στις χιλιάδες κλήσεις ενδιαφέροντος και στα μηνυματα που μου στέλνετε καθώς είμαι συνδεδεμένη με μηχανήματα. 5) Είμαι πολυ τυχερή που το Σάββατο ήρθα στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό.
6) Θα μείνω όσο οι θεράποντες κρίνουν. 7) Η τεχνολογία που διαθέτει η μονάδα είναι τόσο άρτια που αντιμετωπίζονται τα πάντα. 8) Όσοι έχουν υποστεί καρδιακά περιστατικα γνωρίζουν τις διαδικασίες. 9) Αγνοώ μηνύματα “μίσους” καθώς επέλεγα την φωτεινή πλευρά της ζωής και των ανθρώπων. Το γράφω για να μην στεναχωριούνται οι άνθρωποι που με αγαπουν, όπως είστε εσείς που με ακολουθείτε, με διαβάζετε, με κρίνετε 33 χρόνια. 10) Μου έχετε δώσει τεράστια χαρά εσείς οι συνεργάτες που με καλείτε ή που στέλνετε μήνυματα. Εσείς όλοι τεχνικοί, ηχοληπτες, μοντέρ, αρχισυντακτες, διευθυντές μου, μουσικοί επιμελητές.

Αγαπημένοι μου φίλοι Επανέρχομαι με ανάρτηση για τους εξής λόγους 1) Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλο το team του…
Δημοσιεύτηκε από Nana Palaitsaki στις Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

11 ) Αυτό που θέλω πολυ είναι ένα Fredo Caputchino μετριο… Τα φιλιά μου

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Σοφούλα και Άγγελος Παντρεύονται

Άγριες Μέλισσες spoilel 13/4: Η Σοφούλα εμμένει στην απόφασή της να κλειστεί σε μοναστήρι

Μαίρη Συνατσάκη vs Άρη Καβατζίκη: Μιλά πρώτη φορά την παρεξήγησή τους