Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Φοράει το μαγιό, ανεβαίνει το σκοινί και προκαλεί… εγκεφαλικά! – φωτογραφία

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έχει καταφέρει μετά από την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όπου η δημοτικότητα της, πραγματικά εκτοξεύτηκε με όλα αυτά που μας έδειξε από τον Άγιο Δομίνικο να γίνει μια από τις γυναικείες παρουσίες που ο κόσμος λατρεύει να ακολουθεί στα social media.

Άλλωστε η εντυπωσιακή Ναυσικά κατάφερε μόνο με το μαγιό της να μας γίνει απαραίτητη μέσα από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, όπου μαζί με τον σκηνοθέτη μας χάρισαν μερικά απο τα καλύτερα πλάνα του παιχνιδιού.

Το εντυπωσιακά καλλίγραμμο σώμα της είναι αυτό που την έκανε μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες του Survivor, ενώ τώρα που όλα έχουν τελειώσει και η ίδια έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα της, κάνει ότι μπορεί για να μας φτιάχνει την διάθεση μέσα από το προφίλ της στο instagram.

Αν και η ίδια τελευταία αναρτεί φωτογραφίες από τα διάφορα ταξίδια που κάνει και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές, εμείς θα σας δείξουμε μια ανάρτηση σκέτη κόλαση με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για μια ακόμα φορά να ανεβάζει την διάθεση στα ύψη.


Άλλωστε ποιος δεν θέλει να δει την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, να φοράει το μαγιό, να ανεβαίνει το σκοινί και μας δείχνει τα ανοίγματα της!

Σασμός 2ος Κύκλος spoiler: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια και σοκάρεται

Έρωτας Φυγάς spoiler: Η Μαργέτα, εξοργισμένη έχω γεννήσει έναν δολοφόνο