Μυστήριο: Η αιφνίδια απώλεια του αδελφού μου

«Δεν πρέπει να μου πει αυτό το κράτος από τι έφυγε ο αδελφός μου;” αναρωτήθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” του Alpha, το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη δύσκολη διαχείριση στην απρόσμενη απώλεια του αγαπημένου του αδελφού.

Ειδικότερα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως “πολλές φορές σε αυτές τις περιπτώσεις αμφιταλαντεύεσαι γιατί είναι άδικο. Είναι δύσκολο και το αιφνίδιο, δηλαδή να μιλάς τη μια μέρα με τον αδελφό σου και την άλλη μέρα να μη μιλάς, χωρίς να ξέρεις γιατί δεν μιλάς. Καλό θα ήταν να το αναφέρω και αυτό”.

“Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε γιατί και πως έγινε αυτό. Γίνονται κάποιες διαδικασίες από τις οποίες, στην Ελλάδα που βρισκόμαστε και πραγματικά ντρέπομαι, εδώ και τέσσερις μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε ο αδελφός μας. Όχι μόνο εμείς αλλά και άλλα 275 άτομα εδώ και δύο χρόνια. Δηλαδή δεν γνωρίζουν 275 άνθρωποι από ποια αιτία απεβίωσαν οι δικοί τους αγαπημένοι για να εξεταστούν και να δουν τι είχαν. Δηλαδή ο αδελφός μου έφυγε όρθιος, δεν είχε κάτι, ήταν υγιής. Δεν πρέπει να ξέρω από τι έφυγε; Να μου πει αυτό το κράτος από τι έφυγε ο αδελφός μου; Ποιος ευθύνεται γι’ αυτό;”.

“Με κλόνισε αυτό το συμβάν λίγο, έως πολύ, όπως και όλη την οικογένεια. Έχουμε μεγάλη αγάπη μεταξύ μας οπότε κρατιόμαστε από αυτήν για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό που μας συνέβη. Με κουράγιο και δύναμη στη μητέρα και τον πατέρα” πρόσθεσε, φορτισμένος συναισθηματικά, ο Νίκος Πολυδερόπουλος στη νέα του τηλεοπτική συνέντευξη.

Written by admin

Χρησιμοποίησαν ανθρώπινα οστά για την παρασκευή ναρκωτικών

Η Ράνια Σχίζα απαιτεί αποδοχή του όρου ‘γυναικοκτονία’ για τα φονικά εναντίον γυναικών