Μυρτώ Αλικάκη: “Να προσέχετε γιατί προσβάλλετε αυτούς που πάσχουν από νευρική ανορεξία”


Η φωτογραφία της αποτέλεσε την αφορμή για την τοποθέτηση διάφορων σχολίων. Η συγκεκριμένη φωτογραφία αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό, το οποίο διατηρεί, η ίδια, στο Instagram.

Οι ακόλουθοι της Μυρτούς Αλικάκη διχάστηκαν. Κάποιοι δεν κατάφεραν να κρατηθούν και ξέσπασαν. Δηλαδή, σχολίασαν την ίδια για την εξωτερική της εμφάνιση. Ωστόσο, δεν έμειναν μόνο σε αυτό, αλλά έγιναν πιο συγκεκριμένοι, καθώς αναφέρθηκαν και στα κιλά της.

Μυρτώ Αλικάκη: Οι ακόλουθοι της στο Instagram ξεπέρασαν τα επιτρεπόμενα όρια
Μάλιστα, κάποιοι ξεπέρασαν και τα όρια κάθε είδους ευγένειας. Αυτό συνέβη, διότι κάποιοι ακόλουθοι της Μυρτούς Αλικάκη ανέφεραν στα σχόλιά τους πως η προαναφερθείσα ηθοποιός πάσχει από νευρική ανορεξία.

Το θέμα πήρε διαστάσεις. Τόσο μεγάλες που ούτε η Μυρτώ Αλικάκη δεν μπορούσε να φανταστεί. Έτσι, η ηθοποιός αποφάσισε να μη μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Αντίθετα, επέλεξε να απαντήσει στα συγκεκριμένα κακοπροαίρετα σχόλια. Μάλιστα, η Μυρτώ Αλικάκη θεώρησε σωστό να αναφερθεί στο θέμα, το οποίο έχει να κάνει με τη νευρική ανορεξία.

Μυρτώ Αλικάκη: Η τοποθέτηση της ηθοποιού στο Instagram για τα σχόλια περί νευρικής ανορεξίας
«Διαβάζω όλα αυτά τα σχόλια περί νευρικής ανορεξίας …. σας εύχαριστω , αν και κάποια σχόλια δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον – αντιθέτως ! – εγώ σίγουρα δεν πάσχω από νευρική ανορεξία , αλλά επειδή κάποιοι άλλοι άνθρωποι πάσχουν καλό θα ήταν να προσέχετε τον τροπο με τον οποίο εκφράζεστε γιατί νομίζω τους προσβαλλλετε! Από εκει και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ! Κανεις δεν αρέσει σε όλους κι αυτό είναι απολύτως θεμιτό !».

Μυρτώ Αλικάκη: Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram για τα σχόλια της νευρικής ανορεξίας

Written by alexandros

Κέρκυρα: Απείλησαν μαγείρισσα με μαχαίρι για να μην «ξεσηκώνει» τους συναδέλφους της [Βίντεο]

Τέσσερις φίλοι κουβάλησαν τον ανάπηρο κολλητό τους στην πλάτη για όλες τις μέρες των διακοπών τους