Μπακογιάννης: Η Πολιτεία αδιαφορεί για τα οργανωμένα κυκλώματα στην ΑΣΟΕΕ

0
66

Την αδιαφορία της Πολιτείας για την αντιμετώπιση των κυκλωμάτων παραεμπορίου που δρουν στην περιοχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας ανέδειξε ο Κώστας Μπακογιάνννης μιλώντας στο Ρ/Σ ΘΕΜΑ 104,6 και το δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη. «Τι γίνεται σήμερα στην ΑΣΟΕΕ. Να πούμε λίγο τι γίνεται. Έχει μια σημασία. Δεν είναι απλώς παραεμπόριο αυτό. Δεν είναι απλώς άλλη μία εστία παραεμπορίου. Έχουμε αυτούς που πωλούν τα εμπορεύματα στο πεζοδρόμιο. Μέσα είναι οι αποθήκες. Πηγαινοέρχονται οι πωλητές, οι οποίοι έχουν ξεκάθαρη προστασία, νταβατζηλίκι από οργανωμένες ομάδες, οι οποίες εκμεταλλεύονται το άσυλο μέσα στην ΑΣΟΕΕ. Και η Ελληνική Πολιτεία τι κάνει; Εξαντλεί την αυστηρότητα της με τη γιαγιά των 90 ετών που πουλούσε κάλτσες, αλλά μπροστά στο οργανωμένο κύκλωμα που πάει στην ΑΣΟΕΕ, δεν πειράζει παιδιά, να είμαστε καλά, είναι Πέμπτη πρωί», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.
Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει καταθέσει για το πρόβλημα της ασφάλειας στην Αθήνα: «Έχουμε πει ότι η Αθήνα χρειάζεται για τα ζητήματα της ασφάλειας ένα Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο. Ότι η Αθήνα χρειάζεται τη συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με τη Δημοτική αστυνομία, ότι η Αθήνα χρειάζεται μία αναβαθμισμένη, μία εκσυγχρονισμένη Δημοτική αστυνομία».
Μιλώντας για την ανάγκη της μεγαλύτερης δυνατής συνεννόησης και συναίνεσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Αθήνας, αναφέρθηκε στις επιθέσεις εναντίον του από άλλους υποψήφιους: «Προσπαθώ και το κάνω πάρα πολύ συνειδητά, να μην απαντώ στις επιθέσεις που δέχομαι. Πολλές φορές αισθάνομαι ότι κάποιοι υποψήφιοι, με το που τους λες «καλημέρα», σου λένε «Μπακογιάννης». Τους λες «καληνύχτα» και ξαναλένε «Μπακογιάννης». Προσωπικά, όταν οι άλλοι κοιτάνε χαμηλά, προσπαθώ να κοιτάω ψηλά. Γιατί, νομίζω, αυτό περιμένουν σήμερα οι Αθηναίοι από εμάς. Δε θέλουν να δουν άλλη μία κοκορομαχία».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, ΑΣΟΕΕ, ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here