Μόνο το ένα πουλήθηκε 2.070.000 ευρώ – Τα ποσά που δημοπρατήθηκαν τα αυτοκίνητα του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ

Ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας, Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου του 2023, αφήνοντας πίσω του μία μεγάλης αξίας περιουσίας.
Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό, μάλιστα πως η συλλογή του από αυτοκίνητα βρίσκονται προς πώληση. Κάποια από αυτά έχουν δημοπρατηθεί ήδη σε τεράστια χρηματικά ποσά.

Τα ποσά που δημοπρατήθηκαν τα αυτοκίνητα του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εκπομπή “ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ”, που παρουσιάζει ο Νάσος Γουμενίδης, που προβάλλεται στη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού “OPEN”, και ο Παύλος και ο Κωνσταντίνος, είχανε μία πολύ μεγάλη αγάπη στα δίπορτα αυτοκίνητα.

Μία BMW 507 Series II Roadster, δημοπρατήθηκε στα 2.070.000 ευρώ από τον Οίκο δημοπρασιών Bonhams. Μία Mercedes – Benz 300SL του 1959 εκτιμήθηκε, ότι κοστίζει από 1,4 εκατομμύρια ευρώ μέχρι 6,7 εκατομμύρια ευρώ, η οποία δεν έχει πουληθεί προς το παρόν.

Μία άλλη Mercedes, Americana Cabrio 280 SE 3.5 του 1969, αγοράστηκε από γνωστό Έλληνα συλλέκτη και η αξία της είναι 380.000 ευρώ. Τέλος, ένα Ford Thunderbird convertible hard top του 1957, που παραμένει στη συλλογή του βασιλιά, έχει εκτιμώμενη αξία στα 44.940 ευρώ.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο «κρυφός» σύντροφος και η φουσκωμένη κοιλιά – Έτσι απάντησε στις νέες φήμες (VIDEO)

“Παναγία μου, δε μπορώ να μιλήσω”: “Λύγισε” ο Μιχάλης Αεράκης τη στιγμή που αντίκρισε στη σκηνή τον γιο και τη γυναίκα του