Mόνικα Μπελούτσι για τη σχέση της με τον Τιμ Μπάρτον: «Είναι μια από αυτές τις συναντήσεις που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή»

Η Μόνικα Μπελούτσι πόζαρε για το εξώφυλλο της ισπανικής έκδοσης του περιοδικού μόδας «Harper’s Bazaar» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση της με τον 64χρονο σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον η οποία επιβεβαιώθηκε τον Ιούνιο μετά από αρκετούς μήνες. Η επιβεβαίωση ήρθε από την ίδια την ηθοποιό σε συνέντευξή της στο γαλλικό περιοδικό “Elle”.

Μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον σύντροφό της τον οποίο χαρακτήρισε ένα υπέροχο πνεύμα και μια θεαματική ψυχή. Η σχέση αυτή έρχεται δέκα χρόνια μετά το χωρισμό της από το σύζυγό της Βινσέντ Κασέλ με τον οποίο ήταν παντρεμένη επί δεκατέσσερα χρόνια και μαζί του έχει αποκτήσει δυο κόρες: Τη 18χρονη Ντέβα και τη 13χρονη Λεόνι.

Ο Τιμ Μπάρτον ήταν για 13 χρόνια σε σχέση με την ηθοποιό Έλενα Μπόναμ Κάρτερ μέχρι το 2014 όπου χώρισαν. Το ζευγάρι, που δεν παντρεύτηκε ποτέ, έχει δύο παιδιά, τον Μπίλι και τη Νελ.

«Η φήμη είναι δίκοπο μαχαίρι, προκαλεί μεγάλη περιέργεια και μπορεί επίσης να προκαλέσει αντικρουόμενα συναισθήματα», σχολίασε σχετικά με την αναγνωρισιμότητα ενώ πρόσθεσε: «Όταν δεν εργάζομαι, μου αρέσει να ζω μια φυσιολογική ζωή – πηγαίνω για ψώνια, πηγαίνω τις κόρες μου στο σχολείο».

«Αυτό που μπορώ να πω… Χαίρομαι που γνώρισα τον άνθρωπο, πρώτα απ’ όλα. Είναι μια από αυτές τις συναντήσεις που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή… Γνωρίζω τον άνθρωπο, τον αγαπώ, και τώρα θα συναντήσω τον σκηνοθέτη, μια άλλη περιπέτεια ξεκινάει», σχολίασε η Μόνικα Μπελούτσι για την επαγγελματική συνεργασία τους, καθώς η ηθοποιός γύρισε πρόσφατα το «Beetlejuice 2» σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον στο Λονδίνο. «Αγαπώ τον Τιμ, έχω μεγάλο σεβασμό για τον Τιμ Μπάρτον», τόνισε.

Μιλώντας για το έργο του, είπε: «Λατρεύω αυτόν τον ονειρικό κόσμο όπου τα τέρατα είναι ευγενικά, σαν να μπορούμε να μετατρέψουμε τις σκοτεινές μας πτυχές σε κάτι φωτεινό, συγχωρητικό. Οι ταινίες του Τιμ Μπάρτον μιλούν πολύ γι’ αυτό».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πρώτη φορά πριν από 16 χρόνια αλλά άρχισαν να βγαίνουν μετά τη συνάντησή τους στο «Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière» στη Λυών τον περασμένο Οκτώβριο. Εκεί η ηθοποιός ήταν επίτιμη προσκεκλημένη και του απένειμε το βραβείο «Lumiere Lifetime Achievement».

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους κυκλοφόρησαν τον Φεβρουάριο του 2023 όταν ο Τύπος έγραψε ότι το ζευγάρι «συναντήθηκε για λίγο στα σκαλιά του Palais des Festivals στις Κάννες το 2006, αλλά μόλις δεκαέξι χρόνια αργότερα, πίσω από τα παρασκήνια ενός άλλου φεστιβάλ, ήρθαν πιο κοντά».

Επίσης εντοπίστηκαν μαζί στην προβολή της ταινίας «Silent Documentary Film», που σκηνοθέτησε το 1895 ο αείμνηστος Γάλλος σκηνοθέτης Λουί Λουμιέρε. Ωστόσο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εθεάθησαν να ανταλλάσουν ένα παθιασμένο φιλί δημόσια.

Πηγή:newsbreak

# Μόνικα Μπελούτσι

Πηγή

Ανεκδοτάρα: Ο πλαστικός χειρούργος και η σαραντάρα…

Survivor spoiler: Ρίχνουν χρυσάφι στα πόδια της για να μπει στο παιχνίδι