Μόλις κάναμε επιτυχία με τον Φέρτη έτρεχα κι αγόραζα ντουζίνες βρακιά και σώβρακα

Spoilers

Μία σπουδαία κυρία, με τεράστιο ταλέντο υποδέχτηκε η Έλενα Κατρίτση στην εκπομπή «Προσωπικά».
Ο λόγος φυσικά για την Ξένια Καλογεροπούλου. Η ηθοποιός με μακρά καριέρα στον κινηματογράφο και αγαπητή στο κοινό, έκανε μία μεγάλη στροφή στο παιδικό θέατρο, το οποίο αγάπησε και με πολύ κόπο και θυσίες δημιούργησε παραγωγές υψηλών καλλιτεχνικών απαιτήσεων, που άρεσαν εξίσου σε παιδιά και σε ενηλίκους.
Ξετυλίγοντας το νήμα μίλησε για τη ζωή την καριέρα αλλά και πτυχές της ζωής της που δεν είναι πολύ γνωστές.
Όλα ξεκίνησαν από τον Μάνο Χατζιδάκι, που μία φορά κι έναν καιρό στο παλιό Zonar’s τη ρώτησε εάν θα ήθελε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, και την έστειλε στον Αλέκο Σακελλάριο.

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί το όνομα του Γιάννη Φέρτη, με τον οποίο υπήρξε μία εποχή παντρεμένη. Μίλησε για τον θίασο που έφτιαξαν αλλά και τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που έζησαν τα πρώτα χρόνια.

«Περνούσαμε διάφορες περιόδους. Ανεβάζαμε με τον Γιάννη διάφορα έργα, μπορεί να ανεβάζαμε κάποιο έργο με επιτυχία, μπορεί όχι. Παίρναμε βερεσέ κρέας από τον …

πατέρα του Γιάννη που ήταν χασάπης και από τον μπακάλη στον δρόμο μας λέγαμε “φέρε μας εφημερίδα και τσιγάρα”. Όταν τελείωνε η εποχή του βερεσέ αυτό που κάναμε είναι να τρέχουμε να αγοράσουμε βρακιά.

Και τα δικά μου βρακάκια και του Γιάννη ήταν γεμάτα τρύπες. Μόλις ανέβαινε μία επιτυχία έτρεχα και αγόραζα μερικές ντουζίνες βρακιά και σώβρακα».

Νέα καριέρα για παίκτη του Big Brother

Spoilers

Τόκιο 2020 – Κολύμβηση: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τον Άλκη Κυνηγάκη