Μόλις δείτε αυτό, δεν θα ξανακόψετε το καρπούζι με άλλον τρόπο!

Το καρπούζι είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο καλοκαιρινό φρούτο.
Αλλά ενώ όλοι μας έχουμε κόψει καρπούζι στην ζωή μας, ελάχιστοι έχουμε σκεφτεί ότι οι παραδοσιακές φέτες-βάρκες δεν είναι και ο πιο έξυπνος τρόπος για να το απολαύσουμε.

Συνήθως καταλήγουμε μέσα σε ένα χάος από χυμό καρπουζιού στον πάγκο, στα χέρια και στα ρούχα.

Αυτό το καλοκαίρι, δοκιμάστε τον παρακάτω εκπληκτικά απλό τρόπο για να τεμαχίσετε και να σερβίρετε το καρπούζι.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και διαβάστε και τις λεπτομερείς οδηγίες και δεν θα το ξανακόψετε ποτέ ξανά με τον παλιό τρόπο!

  • ΒΗΜΑ 1: Κόψτε το καρπούζι οριζόντια αντί για κατακόρυφα. Θα πρέπει να το κόψετε σαν να κόβατε ψωμάκι χάμπουργκερ.
  • ΒΗΜΑ 2: Πάρτε το μισό και κόψτε το σε φέτες προς μία κατεύθυνση.
  • ΒΗΜΑ 3: Στη συνέχεια, κρατώντας προσεκτικά τις φέτες ενωμένες μαζί, κόψτε το στην άλλη κατεύθυνση, έτσι ώστε να δημιουργηθούν μικρά τετράγωνα.

Μελίνα Νικολαΐδη: Με «καυτό» σορτς στη συναυλία της μαμάς της – Σέξι εμφάνιση (ΦΩΤΟ)

Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Μανώλη Μητσιά: Σάλος με τα όσα είπε για τους γ.k.3.ι – «Να μην προκαλούν»