Μόδα 2020/2021- Παγιέτες: Τρόποι να τη φορέσεις στις γιορτές και όχι μόνο

Οι παγιέτες είναι αγαπημένες και τις γιορτές ακόμα περισσότερο! Τα ρούχα με αυτές τις λαμπερές πούλιες φωτίζουν τα πάντα και κυρίως το στυλ σας. Μεταλλικές, με χρώμα αλλά και ματ πάντα υπάρχει κάτι που θα σας κάνει λαμπερές και σίγουρα θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας.1.Σε top

Ένα μπλουζάκι με παγιέτα μπορεί να κάνει ενδιαφέρον κάθε βαρετό outfit.
2. Σε σακάκι
Μπορείς να δώσεις μια υπέροχη λάμψη σε οποιοδήποτε ντύσιμο. Πάντα να έχεις στο μυαλό σου ότι από μέσα πρέπει να έχεις πιο ήσυχα, μονόχρωμα ρούχα.

3. Σε παντελόνι
Αν,τολμήσεις να φορέσεις ένα παντελόνι με παγιέτα, συνδύασέ το με διαφορετικές υφές όπως σατέν ή κάποια διαφάνεια για πιο επίσημες εμφανίσεις ή με πλεκτό για πιο casual.

4. Σε φόρεμα
Ένα sequin φόρεμα είναι από μόνο του αρκετά εντυπωσιακό. Όχι πολλά κοσμήματα, ή άστα στην άκρη και άστο να λάμψει ΜΟΝΟ του. Αν είναι κοντό, φόρεσέ το με μαύρο οπάκ καλτσόν στην περίπτωση που θέλεις λίγο να κατεβάσεις την ένταση της παγιέτας.


5.Σε φούστα
Συνδύασέ τη με μονόχρωμα τοπ και για τι όχι, με ένα ακόμα τοπ με παγιέτα ίσως σε κάποιο άλλο χρώμα!Ακόμα και ένα χουχουλιάρικο πουλόβερ θα ταιριάξει εξίσου υπέροχα με τη λαμπερή αυτή φούστα, για πιο απλές, καθημερινές εμφανίσεις.

Συμβουλή:Δεν προσθέτεις πολλά κοσμήματα και κρατάς μαλλιά και μακιγιάζ σε πρωινό ύφος ή ίσια ή ακόμη και wet look! Σε τσάντα κράτησε ένα απλό leather clutch ή μία shloulder bag.

Νίκος Κοκλώνης: Το λαμπερο ντύσιμο του Κοκλώνη από τον οίκο Balmain

Νατάσσα Μποφίλιου: Το Vintage τραπεζάκι στο σαλόνι της (φώτο)