Μόδα/Χειμώνας 2022 – 2023: Πώς να φορέσεις το καμηλό παντελόνι και παλτό

Το καμηλό χρώμα αποτελεί κλασσική και διαχρονική αξία, είναι ευέλικτο σαν χρώμα και αναμφισβήτητα must προσθήκη για την ντουλάπα σου.
Σχεδόν πάντα μοιάζει ακριβό, ίσως γιατί είναι άμεσα συνδεδεμένο με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους, όπως Ralph Lauren, Burberry κλπ.
1. Ένα oversized παλτό, είναι all time classic αλλά προσθέτει και ανδρόγυνα στοιχεία στο ντύσιμό σου, τάση που έχει κατακτήσει τις πασαρέλες όλου του κόσμου. Συνδύασε το με τα αγαπημένα σου sneakers και θα κάνεις τη διαφορά. Αλλά να ξέρεις ότι το καμηλό αγαπά τις μονοχρωμίες, ειδικά του μαύρου και του άσπρου, οπότε total One color looks και το καμηλό σου παλτό, θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.
2. Το Leather jacket συνδυάζεται άψογα με τη κλασσική μαρινιέρα αλλά και με την κλος φούστα σου, για πιο rock chic εμφανίσεις. Αλλά και για πιο casual αποτέλεσμα, φόρεσέ το με βουργουνδί skinny παντελόνι, καφέ ankle boots και είσαι έτοιμη για βόλτα.

Επιλέξτε ανάμεσα στο κοντό ή το μακρύ κλασσικό σχέδιο με τα κουμπιά αυτό που σας βολεύει και συνδυάστε το με όλα σας τα ρούχα. Εναλλακτικά, δοκιμάστε ένα πιο κομψό ντραπέ κόψιμο με ζώνη στη μέση. Και τα δυο είναι εξίσου εντυπωσιακά!

Πώς να φορέσεις καμηλό παντελόνι: τα πιο stylish looks με καμηλό παντελόνι και τους ιδανικούς συνδυασμούς για το χειμώνα είναι:
1. Καμηλό με γκρι
2. Καμηλό, σε καμηλό…με καμηλό.
3. Καμηλό και navy blue με λευκά sneakers, αθάνατος Συνδυασμός!

Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Ο Δημοσθένης πλευρίζει την Αθηνά – Ποια τα πραγματικά του κίνητρα;

Η γη της ελιάς 2ος κύκλος spoiler: Ο Σωκράτης διεκδικεί την επιμέλεια – Πως θα αντιδράσει ο Μάνος;