Μόδα 2022: Πάσχα στο νησί, την πόλη ή το χωριό: Τι να φορέσω;

Αν πρόκειται να πάμε σε κάποιο νησί, το ντύσιμο μας θα προσαρμοστεί στα δεδομένα αυτά. Τα παπούτσια που επιλέγουμε θα πρέπει να είναι άνετα για τα πλακόστρωτα σοκάκια. Επομένως ιδανικά είναι τα sneakers και οι πλατφόρμες.

Εναλλακτικά, μπορούμε να βάλουμε πέδιλα με χοντρό χαμηλό τακούνι. Από εκεί και πέρα, τα ρούχα που θα φορέσουμε είναι συνήθως πιο αέρινα ή σε navy style.

Στην πόλη το ντύσιμο για το Πάσχα είναι συνήθως πιο κομψό, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα casual σύνολο.

Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να φορέσουμε ακόμη και τις ψηλοτάκουνες γόβες μας.

Από την άλλη, στο χωριό τα ρούχα δεν θα πρέπει να είναι υπερβολικά. Ένα μακρύ φόρεμα ή μια ολόσωμη φόρμα είναι ότι πρέπει για την περίσταση.
Αν σας αρέσει το άνετο ντύσιμο επιλέξτε ένα sport chic ή casual σύνολο με τζιν και sneakers. Συνδυάστε το με ένα T-shirt ή ένα απλό μπλουζάκι και είστε έτοιμη.

Εξίσου όμορφη επιλογή για την εποχή είναι και το πουκάμισο. Ταιριάζει πολύ τόσο με το κλασσικό τζιν, όσο και με ένα χρωματιστό παντελόνι. Για να ολοκληρώσετε το συγκεκριμένο πασχαλινό σύνολο φορέστε αθλητικά παπούτσια. Βέβαια θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως του πηγαίνουν πολύ και οι μπαλαρίνες ή τα oxford shoes.

Σε περίπτωση όμως που θέλετε ένα πιο θηλυκό casual ντύσιμο για το Πάσχα, προτιμήστε ένα απλό φορεματάκι σε συνδυασμό με τα sneakers σας.

Μια όμορφη πρόταση είναι το πουκάμισο φόρεμα σε τζιν ή άλλο ύφασμα. Εναλλακτικά, φορέστε πιο ανάλαφρα φλοράλ ή παστέλ σχέδια.

Τέλος,τα χρώματα που επικρατούν συνήθως στο ντύσιμο για το Πάσχα είναι οι απαλές γήινες και παστέλ αποχρώσεις, αλλά και οι έντονοι ανοιξιάτικοι χρωματισμοί.

Όσον αφορά τα κορυφαία μοτίβα, θα φορεθούν πολύ τα φλοράλ, πουά, ριγέ, animal print και λαχούρι.

Ανέκδοτο: Η ξανθιά πάει Αμερική …! Τρελό γέλιο

Βασίλης Λαμπρόπουλος για υπόθεση Πάτρας: «Θα γίνει κάθαρση, θα δούμε εάν υπάρχουν συνεργοί και σε ποιον βαθμό»