Μόδα 2022: 4 χρώματα που θα κυριαρχήσουν τη φετινή σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022

Μαζί με τις νέες τάσεις που αναδύονται από τις πασαρέλες, αναδεικνύονται και τα χρώματα που ενδέχεται να επικρατήσουν περισσότερο μια σεζόν. Και οι αποχρώσεις τις φετινής Άνοιξης μας επιτρέπουν να αναμειγνύουμε και να παντρεύουμε όπως θέλουμε, ενθαρρύνοντας το εξατομικευμένο στυλ και τα αυθόρμητα χρωματικά statement combinations.

Το 2022 λοιπόν είναι η ιδανική ευκαιρία να πειραματιστείτε με το στυλ σας και να προσθέσετε ζωντάνια στη ντουλάπα σας. Οι κορυφαίες χρωματικές τάσεις, όπως αυτές αναδείχθηκαν στα catwalks, είναι ένα καλό μέρος να ξεκινήσετε.

Μωβ

Το χρώμα του 2022 είναι το μωβ, που συμβολίζει την εφευρετικότητα και τη δημιουργικότητα και συνδυάζει τη σταθερότητα του μπλε και τον ενθουσιασμό του κόκκινου. Η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού καθορίζει μία μεταβατική περίοδο, μια περίοδο ανάκαμψης μετά την απομόνωση όπου δίνεται έδαφος για να γεννηθούν καινούριες ιδέες και να αφυπνιστεί η δημιουργικότητά μας. Είναι το χρώμα που θα επικρατήσει την Άνοιξη/ Καλοκαίρι του 2022.

Lime

Μετά το ήρεμο πράσινο του φασκόμηλου που ήταν μία από τις κυρίαρχες αποχρώσεις του 2021, έρχεται η πιο ζωηρή έκδοση του πράσινου lime που ενδέχεται να «ταράξει τα νερά» της φετινής σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι. Το lime green είναι το χρώμα που εντοπίσαμε σε φορέματα σατέν, μίνι και midi σε μερικές από τις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων και είναι ένα χρώμα που υπόσχεται να κλέψει την παράσταση.

Φωτεινό κίτρινο

Αυτή η απόχρωση που επίσης ανήκει στα πιο hot trends του 2022 είναι συνώνυμο της ηλιόλουστης διάθεσης. Μετά από το παστέλ κίτρινο που λειτούργησε ως ενδιαφέρουσα εναλλακτική του κρεμ για το 2021, έρχεται ένα πιο φωτεινό κίτρινο, που θα εξασφαλίσει μια πιο ζωηρή και νεανική διάθεση σε κάθε σας σύνολο.

Hot Πορτοκαλί

Είναι πολύ πιθανόν να έχετε ήδη αντιληφθεί πως το 2022 είναι η χρονιά που θα αφήσουμε πίσω μας τις κρεμώδεις αποχρώσεις και θα αγκαλιάσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη τα πιο λαμπερά χρώματα. Ακόμη ένα key colour moment που κυριάρχησε αισθητά στις πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 είναι το hot orange. Είναι μία τάση που προσθέτει φλογερό και ζωηρό τόνο και δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο… με τίποτα. Και εάν θεωρείτε ότι αυτή η απόχρωση είναι υπερβολική για την αισθητική σας, μπορείτε να το υιοθετήσετε και να το εντάξετε στα σύνολα σας με μικρές διακριτικές πινελιές, όπως ένα ζευγάρι high heels ή ένα μικρού μεγέθους τσαντάκι.

Συνταγή: 6 συνταγές για σκορδαλιά

Σασμός spoiler

Σασμός spoiler: Η ριψοκίνδυνη συνεργασία που θα ανατρέψει τα πάντα