Μόδα 2022 – 2023: Οι 10 καλύτερες τάσεις στη μόδα του πανωφοριού!

Μοδάτα φθινοπωρινά και χειμερινά πανωφόρια βρες την τάση που σου ταιριάζει

Τα ωραιότερα γυναικεία μπουφάν, παλτό και ζακέτες της αγοράς, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, για φέτος το φθινόπωρο 2022 και τον χειμώνα 2023!
Να ξέρεται ότι ένα ωραίο πανωφόρι είναι το κλειδί για τα πιο κομψά φθινοπωρινά ή χειμερινά σύνολα για αυτό και θεωρείται ίσως η πιο σημαντική επένδυση της χρονιάς.

1. Οικολογικές Γούνες,μονόχρωμα ή leopard

Μακριά ή κοντά, τα γούνινα παλτό παραμένουν ένα από τα πιό δυνατά fashion trends της εποχής.
Είναι κομψά, με μια δόση glam, ζεστά και ιδανικά για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, ενώ ταυτόχρονα είναι οικολογικά και οικονομικά.
2. Denim
To τζιν μπουφάν επανέρχεται δυναμικά και φοριέται σε όλες τις εκδοχές του, κοντό ή μακρύ, ανοιχτόχρωμο ή πιο σκούρο, καθώς και όλες τις ώρες της ημέρας
3. Καμπαρντίνα
Η κλασική καμπαρντίνα, κομψή και σέξι, θα κυριαρχήσει και αυτό το φθινόπωρο,αλλά και τον χειμώνα για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις.
4. Μακριά παλτό
Τα ζεστά παλτό και τα μακριά θα ομορφύνουν τις κρύες μέρες του χειμώνα με το στυλ και την άνεσή τους.

5. Δερμάτινα
Ένα δερμάτινο τζάκετ θα απογειώσει το street style σου και θα δώσει υπέροχο στυλ στις πρωινές αλλά και βραδινές σου εμφανίσεις.
6. Παρκά
Το παρκά είναι ένα πανωφόρι που εισέβαλε δυναμικά στις πασαρέλες μόδας για να παραμείνει.

7. Πλεκτά
Το πλεκτό αποτελεί ένα από τα κατεξοχήν αγαπημένα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, καθώς είναι ζεστό και όμορφο.

Οι μακριές ζακέτες μπορούν επίσης να φορεθούν (ανοιχτές) μέσα από ένα παλτό και να αποτελέσουν έτσι άλλη μια δημοφιλή τάση.
8. Σακάκι
Μακριά, κοντά, καρό, ριγέ, αλλά και μονόχρωμα θα είναι η σικάτη πινελιά που θα μονοπωλήσει τη γυναικεία εμφάνιση.

9. Έντονα χρώματα
Τα έντονα χρώματα στα παλτό θα κυριαρχήσουν για τον χειμώνα και ειδικότερα το κόκκινο, το έντονο μπλε, αλλά και οι αποχρώσεις του κίτρινου, σπάζοντας τα σκούρα χρώματα του χειμώνα και προσφέροντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση, όταν έχεις ντυθεί σε total black look.

10. Φουσκωτά μπουφάν
Τα φουσκωτά μπουφάν είναι μια τάση που θα αγαπηθεί πολύ στη χώρα μας, καθώς τα puffers είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Ζεστά, μοδάτα, κοντά ή μακριά με πλούσιο υλικό επένδυσης, αλλά και σε έντονα χρώματα, τσαλακωμένα ή και γυαλιστερά, δεν μπορείς παρά να τα λατρέψεις!

Ερασμία Μάνου: Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο, Βασίλη Δημάκη

Ντέμης Νικολαΐδης: Κι όμως η σύντροφος του πέρασε από το “Master Chef” – video