Μητσοτάκης: Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής

Επιστρέφοντας από την επίσκεψή του στη Λακωνία και καθ’ οδόν προς τη Ναύπακτο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σταμάτησε στον λιμενικό σταθμό στο Ρίο και σημείωσε ότι «στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής», ενώ επανέλαβε πως ελευθερία χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει.

Αναλυτικά, δήλωσε:

«…Δεν αποδεικνύει μόνο για άλλη μια φορά το απαράδεκτο άβατο των Εξαρχείων, πιστοποιεί όμως και τις σχέσεις των δήθεν αναρχικών με τον υπόγειο και βρώμικο κόσμο των ναρκωτικών. Δυστυχώς σήμερα, στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα κανείς και πουθενά δεν αισθάνεται ασφαλής.

Η προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας δεν θα είναι μόνο η οικονομική ανάπτυξη της χώρας αλλά και η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας, έτσι ώστε οι γειτονιές επιτέλους να παραδοθούν πίσω στους κατοίκους και η αστυνομία επιτέλους να αφεθεί ελεύθερη να κάνει αυτό το οποίο ξέρει να κάνει καλά.

Θα πω για άλλη μια φορά ότι ελευθερία χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει και αυτή η πρωτοφανής παρακμή, την οποία βιώνει η χώρα μας τους τελευταίους μήνες θα ανήκει σύντομα οριστικά στο παρελθόν».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΣΦΑΛΗΣ

Ομπάμα: Φτιάχνει μόνος του καφέ από όταν έφυγε από τον Λευκό Οίκο

Πρόσφυγες έκλεισαν τον Σταθμό Λαρίσης – Ζητούν να πάνε στα Διαβατά (φωτο)