Μίτση Καρρά: Έτσι είναι στα 84 η σωσίας της Αλίκης, η ανατριχιαστική ομοιότητα και οι σκηνές που την ντούμπλαρε

Η Μίτση Καρρά, η σωσίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που την ντούμπλαρε σε δύο σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου, καθώς είχε απίστευτη ομοιότητα με την εθνική σταρ, σήμερα είναι 84 ετών.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση Αλαφούζου στον Βρούτση!

Η κατά κόσμον Mαλαμίτσα Καπετανοπούλου γεννήθηκε στην Ισμαηλία το 1940, ο πατέρας της, Γιώργος Καπετανόπουλος και μητέρα της, Κλεάνθη Σιφωνιού, με καταγωγή από Σίφνο και Σύμη, παντρεύτηκε το 1961, με τον Ελληνο-Αυστραλό Γιάννη Καρρά, από τα Κύθηρα, ο οποίος και την πήρε μαζί του στην Αυστραλία.
Το 1956, η Μίτση συμμετέχει στα Καλλιστεία και κατάφερε μεταξύ 450 κοριτσιών να φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα. Στη συνέχεια, σπούδασε σε σχολή μοντελίστ, εργάστηκε αρχικά στην οικογενειακή επιχείρηση, βοηθώντας τη μητέρα της στη μαγειρική και κατόπιν ως μοδίστρα.

Λίγα χρόνια μετά, η Μίτση συνεργάστηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ντουμπλάροντας την ηθοποιό στις ταινίες “Η Δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά” και “Η Νεράιδα και το παλικάρι”.

Συγκεκριμένα, συμμετείχε στις πιο δύσκολες σκηνές της Αλίκης Βουγιουκλάκη, καθώς η Ελληνίδα σταρ ήταν τότε έγκυος στον γιο της, Γιάννη.

Σχετικά με τη συνεργασία της με την Αλίκη, σε παλαιότερη συνέντευξη, είχε υπογραμμίσει στην «Απογευματινή» ότι «τότε η Αλίκη ήταν έγκυος στο Γιάννη της, στα μέσα των γυρισμάτων της ταινίας ‘Η Νεράιδα και το Παλικάρι’. Οπότε ζητούσαν σωσία. Η Φίνος, με την οποία εργάστηκα δύο χρόνια, με χρησιμοποίησε στα δύσκολα και μακρινά πλάνα. Είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Με αγαπούσε και εκτιμούσε αυτό που έκανα. Ήταν γενναιόδωρη και πολύ καλή με τους συνεργάτες της. Το ίδιο και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Περάσαμε όμορφα στην Κρήτη».

Αγνώριστη η Μίτση Καρρά σήμερα:

Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με τρομοκρατική επίθεση το Champions League! (pic)

Πηγή: Posted

Γράψτε το σχόλιο σας

Αυστηρές κυρώσεις για εισπρακτικές εταιρίες: Πρόστιμα 790.000 ευρώ από το Υπουργείο Ανάπτυξης

Πέτρος Λαγούτης για Μυρτώ Αλικάκη: Όταν φεύγει από τη μέση το σεξ οι σχέσεις γίνονται καλύτερες