Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Στο σπίτι της κόρης μου υπήρχε ενδοοικογενειακή βία»

Τι είπε για τον εν διαστάσει σύζυγο της κόρης της, Μάνο Δασκαλάκη, η Ελένη Λεγάτου;

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ζωντανά, σήμερα (Δευτέρα 11/4), η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η Ελένη Λεγάτου, η οποία ευχαριστούσε διαρκώς τη Ζήνα Κουτσελίνη, αποκάλυψε πώς αντέδρασε η κόρη της στη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη, ενώ απάντησε στα σχόλια περί «μαλλιών κομμωτηρίου» κατά το πρώτο επισκεπτήριο στην κόρη της στη φυλακή. Επίσης, έκανε λόγο για ενδοοικογενειακή βία.

«Το ποιος πένθησε και ποιος όχι, η Πάτρα το ξέρει» σημείωσε χαρακτηριστικά Ελένη Λεγάτου, τονίζοντας τα «δολοφονικά ένστικτα» του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να μπει για μισή ώρα στο κελί της Ρούλας.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια για τα περιποιημένα της μαλλιά, όταν πήγε να δει την 33χρονη κόρη της στη φυλακή, είπε: «Με τι ασχολούνται, όμως; Τόσο σοβαρή κατάσταση, τόσο μεγάλη τραγωδία και να δουν αν το μαλλί μου είναι ίσιο; Εσείς, πώς το κρίνετε;»

«Ζητάω μέσα από την εκπομπή σας… Έκκληση κάνω, να με αφήσουν λίγο ήρεμη στην ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι. Πιστεύω ότι καταλαβαίνει ο καθένας. Δε μπορώ αυτή τη στιγμή. Έχω χάσει τρία εγγόνια, η κόρη μου είναι εκεί πού είναι. Δε μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ την εκπομπή σας, όμως κάνω έκκληση στους δημοσιογράφους λίγο να μας αφήσουν να ξεκουραστούμε» υπογράμμισε και έδειξε μία φωτογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Τζωρτζίνα.

Για την αποχώρηση του Μάνου Δασκαλάκη από την οικία, υπογράμμισε: «Είχε αποχωρήσει επειδή η κόρη μου ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Λόγω ενδοοικογενειακής βίας αποχώρησε από το σπίτι. Ο νοών νοείτω, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Αυτό». Αμέσως μετά, είπε πως η κόρη της τον έδιωξε από το σπίτι και ήταν εκείνη που έκανε και αίτηση διαζυγίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του STAR:

Ελένη Φουρέιρα: Σέξι, απελευθερωμένη και χωρίς σουτιέν, δείχνει τις καμπύλες της – Το φόρεμα «κόλαση»

Kim Kardashian: Στη Χαβάη, με σατέν πιτζάμες και παιχνιδιάρικη διάθεση, ανέβασε τη θερμοκρασία