Μητέρα απλώνει το χέρι της και κρατάει το χεράκι του ετοιμοθάνατου μωρού της – Μέσα της όμως κρύβει ένα ακόμη μυστικό

Μία μητέρα απλώνει το χέρι της και κρατάει το χεράκι του ετοιμοθάνατου μωρού της, αλλά μέσα της όμως κρύβει ένα ακόμη μυστικό. Συγκεκριμένα, η Holli Gorveatt ήταν ενθουσιασμένη όταν έμεινε έγκυος με δίδυμα, αλλά δυστυχώς όταν της ήρθε ο πρώιμος τοκετό, οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι τα μωρά μοιράζονταν ένα κοινό πλακούντα.

Για να σώσουν τις ζωές των μωρών, οι γιατροί ξεγέννησαν πρόωρα το ένα μωρό, οι γονείς του τον ονόμασαν Link, ο οποίος ζύγιζε μόλις μισό κιλό όταν γεννήθηκε, στην 23η εβδομάδα κύησης της μητέρας

Εν τω μεταξύ, ο πανομοιότυπος αδελφός του Logan είναι ακόμα στη μήτρα της μητέρας τους, και η ημερομηνία γέννησής του είναι στις 26 Ιανουαρίου του 2016! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; Προς το παρόν, οι γονείς παραμένουν αισιόδοξοι και θα παραμείνουν στο πλευρό του Link.

Βέβαια ο μικρός Link είναι ακόμη πολύ ευαίσθητος, ώστε ακόμη και οι γονείς του δεν μπορούν να τον κρατήσουν προς το παρόν αγκαλιά. Η επαφή τους γίνεται μέσω της θερμοκοιτίδας.

«Γίνομαι συναισθηματική όταν τον βλέπω μερικές φορές,» είπε η Holli στο KOMO News. «Κρατώντας το χέρι του, κάποιες φορές, νιώθεις πολύ άσχημα που δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να κάνεις παρά μόνο να τον βλέπεις να μεγαλώνει μέσα στην θερμοκοιτίδα και να περιμένεις. Αλλά και πάλι, θέλεις να τον παρακολουθείς, ακόμα και απλά να κάθεσαι στο δωμάτιο είναι απίστευτο.»

 

Η μητέρα χρειάζεται ξεκούραση στο κρεβάτι μέχρι τη γέννηση του Logan, αν και ίσως δεν φτάσει μέχρι τον 9ο μήνα. Αλλά αν τελικά αυτά τα μονοζυγωτικά δίδυμα καταφέρουν να γεννηθούν με τέσσερις μήνες διαφορά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπουν στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που καταγράφτηκε ποτέ μεταξύ γεννήσεων μονοζυγωτικών διδύμων.

8χρονη αρρώστησε ξαφνικά – Τότε η μαμά της βλέπει τι έφαγε από το σούπερ μάρκετ και παθαίνει σοκ!

Η 8χρονη κορούλα της αρρώστησε ξαφνικά – Τότε η μαμά βλέπει τι έφαγε και παθαίνει σοκ!

Τα φρούτα είναι υγιεινά για ανθρώπους όλων των ηλικιών και είναι ζωτικής σημασίας για μια ισορροπημένη διατροφή. Αλλά αν το φρούτο είναι σε κακή κατάσταση, μπορεί να επηρεάσει την υγεία κάποιου στο χειρότερο βαθμό.

Η κόρη της Lissa, η 8 ετών Dionne, απολάμβανε μια μπανάνα από το σούπερ μάρκετ στο σπίτι της στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν ξαφνικά αρρώστησε. Η μητέρα της έμεινε έκπληκτη, γνωρίζοντας ότι η Dionne είχε φάει απλώς ένα φρούτο.

Η Merlin έσπευσε να ελέγξει τις μπανάνες και όταν τις άνοιξε, ανακάλυψε ότι είχαν σκούρα κόκκινα σημεία κάτω από τα κέντρα τους.

Στη συνέχεια, έκανε αναζήτηση στην Google για να δει τι σημαίνει αυτό και γρήγορα ανακάλυψε ότι ήταν γεμάτες με τον μύκητα Nigrospora.

Αναλαμβάνοντας δράση, η Merlin έσπευσε να πάει την κόρη της στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, αυτός ο τύπος μύκητα δεν έχει ως αποτέλεσμα μακροχρόνια βλάβη και η μεγαλύτερη δυσφορία που προκαλεί είναι ψυχοσωματική. Έτσι, η Dionne ανέκαμψε γρήγορα.

Έχουν αναφέρει και άλλοι άνθρωποι για την αγορά όμοιων φρούτων με αυτόν τον μύκητα από τα Morrisons σούπερ μάρκετ.

Η Merlin παρότρυνε τα καταστήματα αυτά να προβούν σε πιο διεξοδικό έλεγχο των φρούτων τους.

Όσοι σχολίασαν την ανάρτηση της Merlin στο Facebook, είπαν ότι το καλύτερο θα ήταν οι αγοραστές να προσέχουν το φαγητό που τρώνε.

Latest

«Λάβρος» από τον Νίκο Μουτσινά – «Καταπατάτε την ελευθερία του άλλου και…» (vid)

«Γιατί κρύβει την κοιλιά της;»: Σούσουρο με την εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη στις εκλογές – Η κίνηση που άναψε «φωτιές» περί εγκυμοσύνης (video)