Ζώδια: Τα 3 ζώδια που δεν νιώθουν ποτέ ανασφάλεια

αστρολογικες προβλεψεις

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία έχουν τη δύναμη και καταφέρνουν να αντιστέκονται σε περιπτώσεις ανασφάλειας:

Κριός

Αν προκαλέσεις έναν Κριό σε μονομαχία, ετοιμάσου να καείς τόσο άσχημα που δεν θα υπάρχει καμία γιατρειά στον κόσμο για να κρύψεις την ντροπή σου. Τα καταφέρνει με τον ανταγωνισμό και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής τους είναι ο εαυτός τους. Πάντα εξελίσσει τις ικανότητές του, εξαπλώνει τη γνώση του και είναι σε ετοιμότητα για όλα. Πιστεύει μέσα από την καρδιά του πως δεν υπάρχει τίποτα που να είναι δύσκολο να το κατακτήσει. Αυτό συμβαίνει γιατί η ενέργειά του είναι αστείρευτη και η περηφάνεια του ατελείωτη. Το να κινητοποιεί τον εαυτό του είναι τόσο εύκολο για εκείνον όσο το να αναπνέει.

Λέων

Αν έχεις περάσει χρόνο με έναν Λέοντα, ξέρεις ότι η αυτοπεποίθησή του είναι απτόητη που θα μπορούσε να σε πετσοκόψει εύκολα. Είναι απασχολημένος με τη δική του αίσθηση και ερωτεύεται τον εαυτό του κάθε μέρα. Η αγάπη αυτή είναι αληθινή. Ένας υπολειτουργικός Λέοντα μπορεί να περάσει το όριο και να φτάσει στην αλαζονεία αλλά ένας λειτουργικός Λέοντας διατηρεί τον πυρήνα της αυτοεκτίμησης όπου και να πηγαίνει.

Τοξότης

Ένας Τοξότης έχει την αποστολή να ζήσει κάθε μικρή εμπειρία που έχει να του προσφέρει η ζωή. Θέλει να ταξιδέψει στον κόσμο, να γνωρίσει πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους και να έχει άγριες και αυθόρμητες βραδιές που θα θυμάται για πάντα. Δεν έχει χρόνο να αφήσει την αμφιβολία να τον πάει πίσω από μια ατελείωτη περιπέτεια.

Φάρμα πρεμιέρα την Παρασκευή: Δείτε πως υποδέχτηκε ο Σάκης Τανιμανίδης τους 14 παίκτες video

Μύρωνας Στρατής: “Αρκετά με την γα@@@ βία, αρκετά”