Μήνυση και κατακραυγή για σκίτσο που χλευάζει την Παναγία, παραμονές του Δεκαπενταύγουστου


Το site «ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE» προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης προς τους υπεύθυνους σελίδας στο διαδίκτυο, οι οποίοι κοροϊδεύουν την Παναγία λίγες ημέρες πριν από την κοίμησή της, η οποία όπως γνωρίζουν όλοι, πραγματοποιήθηκε το Δεκαπενταύγουστο.

Μια φωτογραφία που προσπαθεί να κοροϊδέψει την Παναγία, είναι η αφορμή για την κατάθεση μήνυσης από το «ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE». Η συγκεκριμένη φωτογραφία αποτελείται συνολικά από πέντε εικόνες. Η πρώτη έχει να κάνει, με την Παναγία να προσπαθεί να ανοίξει μια πόρτα, η οποία από ένα υπνοδωμάτιο οδηγεί στο μπάνιο.

Στη δεύτερη εικόνα, η Μεγαλόχαρη βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο του μπάνιου, όπου διακρίνεται να βουρτσίζει τα δόντια της με μία οδοντόβουρτσα. Στην επόμενη εικόνα, η οποία είναι η τρίτη κατά σειρά, η Παναγία απεικονίζεται να πίνει νερό. Στην τέταρτη κατά σειρά φωτογραφία, η Μεγαλόχαρη κατευθύνεται προς ένα κρεβάτι.

Στην πέμπτη και τελευταία φωτογραφία, η Μεγαλόχαρη βρίσκεται στο κρεβάτι του υπνοδωματίου. Εκεί, έχει κλείσει τα μάτια της. Η εικόνα γράφει μέσα «H KOIMHCH THΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ». Στο δωμάτιο διακρίνεται επίσης μια κορνίζα, που δείχνει τον Ιησού Χριστό να συμβολίζει με τα δάκτυπλά του, το σήμα της νίκης. Δεν πρέπει να παραλειφθεί και το γεγονός πως η Μεγαλόχαρη φέρεται να έχει αποθέσει το φωτοστέφανό της σε μία κρεμάστρα.

Το άρθρο που δημοσίευσε το site, «ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE», για την κοροϊδία προς τη Μεγαλόχαρη
«Μήνυση καταθέτει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στους υπευθύνους της σελίδας που κοροϊδεύουν την Παναγία μέσα στον Δεκαπενταύγουστο.

To ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE μέσω του νομικού τμήματος καταθέτει άμεσα μήνυση στην κάτωθι σελίδα που υβρίζει την Παναγία μας μέσα στον Δεκαπενταύγουστο.

Written by alexandros

ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟς ικαρια

Ικαρία: ΕΚΤΑΚΤΟ. Εκτακτο: Νεκρή βρέθηκε η 34χρονη αστροφυσικός στην Ικαρία

Ικαρία: Βρέθηκε νεκρή η 34χρονη αστροφυσικός..!!