Ζώδια: Αυτά είναι τα τρία ζώδια με τη μεγαλύτερη τάση προς την απιστία

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα τρία λιγότερο πιστά ζώδια σύμφωνα με την αστρολογία.

Τοξότης: Το φυλακισμένο πουλί που θέλει να πετάξει

Εδώ είναι το θέμα με τους Τοξότες: Το κύριο μέλημά τους στη ζωή είναι η περιπέτεια. Το να κρατάς εγκλωβισμένο έναν Τοξότη είναι σαν να κρατάς φυλακισμένο στο κλουβί ένα άγριο ζώο. Του αρέσει η εξερεύνηση και λατρεύει να ζει τη ζωή στα άκρα. Έχει επίσης μια βαθιά επιθυμία να κάνει συνεχώς νέους φίλους και να δοκιμάζει κάτι νέο κάθε μέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια σχέση που τον καταπιέζει, θα κάνει έναν Τοξότη νευρικό. Ως αποτέλεσμα, το να πραγματοποιεί και να κρατάει υποσχέσεις είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Εάν νιώθει κάπως τώρα, μπορείς να στοιχηματίσεις ότι θα αισθάνεται εντελώς διαφορετικά την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο για έναν Τοξότη να αφοσιωθεί, απλά πρέπει να ισορροπήσεις μαζί του. Του παραχωρείς την ελευθερία που χρειάζεται και θα επιστρέψει σίγουρα σε σένα. Σε έναν κόσμο με τόση εμμονή στο να έχεις στην κατοχή σου κάποιον, ένας Τοξότης δεν ταιριάζει. Για να τον αγαπήσεις πρέπει να τον καταλάβεις.

Υδροχόος: Η νεράιδα που δεν θα πιάσεις ποτέ

Για αυτό το ζώδιο δεν είναι το καλύτερο του η συναισθηματική οικειότητα. Ο λόγος που προτιμά να αντιμετωπίζει επιφανειακά τα συναισθηματικά θέματα αντί να πέφτει με τα μούτρα, είναι επειδή κατανοεί την ευθύνη της συναισθηματικής δέσμευσης. Απλά δεν είναι σίγουρος αν είναι αρκετά δυνατός για αυτό. Θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος ότι μπορεί να τηρήσει τις υποσχέσεις του. Αυτό είναι ένα ζώδιο που επεξεργάζεται τα συναισθήματα με τρόπο που τα περισσότερα άλλα ζώδια δυσκολεύονται να κατανοήσουν. Για τους περισσότερους, η συμπεριφορά του τείνει προς την απιστία. Για τον ίδιο, η εξαφάνιση πριν να βλάψει κάποιον, μοιάζει με το πιο ανιδιοτελές πράγμα που μπορεί να κάνει.

Aπό την άλλη πλευρά όταν σου δηλώσει την πίστη του, το εννοεί. Πιθανότατα δηλώνει την πίστη του σε λίγους ανθρώπους καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του. Όμως τότε δεν υπάρχει επιστροφή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αξίζει τον κόπο να είσαι υπομονετική μαζί του.

Δίδυμος: Πολύ λαμπερός για να τον κρατήσεις μέσα σε ένα κουτί

Ο Δίδυμος λατρεύει να θαμπώνει τους ανθρώπους και είναι αρκετά καλός σε αυτό. Πάρε τον σε ένα πάρτι και θα τον αγαπήσουν όλοι. Είναι σαν τις πεταλούδες που φτερουγίζουν από λουλούδι σε λουλούδι, απολαμβάνοντας μια ανοιξιάτικη μέρα. Αυτό τον κάνει να είναι λίγο παραπάνω περιποιητικός με άλλους (ακόμα και με το φλερτ) και πολλοί θα το θεωρήσουν αυτό ως μια σοβαρή παραβίαση της πίστης.

Ωστόσο, τι γίνεται εάν η πεταλούδα δεσμευθεί με ένα λουλούδι; Ακριβώς επειδή ένας Δίδυμος αγαπά τους άλλους δεν σημαίνει ότι δεν αγαπά και εσένα. Ένας Δίδυμος βλέπει τον κόσμο ως γεμάτο με δυνατότητες, ως μια ευκαιρία για όλους να έρθουν κοντά και να συνδεθούν. Εάν περιμένεις ότι ένας Δίδυμος θα παραμείνει αποκλειστικά αφιερωμένος σε σένα, προετοιμάσου για απογοήτευση. Το να επηρεάζει άλλους είναι κεντρικό σημείο στο χαρακτήρα του.

Ο Δίδυμος είναι εξαιρετικά αφοσιωμένος σύντροφος, όταν βρει κάποιον που πραγματικά του αρέσει. Δεν εντυπωσιάζεται εύκολα. Απλά πρέπει να μάθεις πώς να τον μοιράζεσαι με άλλους, αν θέλεις να κάνεις τη σχέση να δουλέψει.

Ευαγγελία Αραβανή για Ζέτα Μακρυπούλια: ”Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει θέμα αντιγραφής”

Ελένη Μενεγάκη: Θα μας ΠΕΙ κανείς τον λόγο που ΤΗΝ ΖΗΣΑΜΕ;