Μιμή Ντενίση: Δεν ήθελα να βγαίνω έξω, ούτε να βλέπω ανθρώπους… – Για ποιο λόγο

Χamos

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του Αντώνη Τρίτση.

«Δεν έχω περάσει ποτέ κατάθλιψη. Όταν πέθανε ο Αντώνης, που ήμουν πολύ πιο νέα και έχασα τον άντρα της ζωής μου λίγο πριν παντρευτούμε, ήταν η εποχή που βίωσα τη μεγαλύτερη θλίψη. Εκείνη τη χρονιά δεν δούλεψα, δεν ήθελα να βγαίνω έξω ούτε να βλέπω ανθρώπους, αλλά μέχρι εκεί. Είμαι πολύ δημιουργικό άτομο και η δημιουργία είναι σωτήρια» είπε αρχικά.

«Νομίζω πως αν ήμουν μόνο ηθοποιός, θα είχα βυθιστεί πολλές φορές στην κατάθλιψη. Η δημιουργία πολλές φορές με προφύλαξε από προσωπική θλίψη και πτώση» συμπλήρωσε η Μιμή Ντενίση.

«Ένιωσα πολύ μεγάλη θλίψη»

«Δεν έχω σχέση με αρνητικά συναισθήματα, οπότε δεν ένιωσα θυμό, αλλά πολύ μεγάλη θλίψη. Ήταν πολύ νέος, μόλις 50 ετών, και ένας άνθρωπος με τεράστια προσωπικότητα και ικανότητες. Το παράπονό μου ήταν ότι χάθηκε αυτός ο άνθρωπος που είχε πολλά να προσφέρει στην Ελλάδα. Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία» υπογράμμισε.

«Νομίζω πως οι συνθήκες ήταν αυτές που μου έδειξαν κατάματα ποια είναι τα σημαντικά και ποια όχι στη ζωή. Η απώλεια του Αντώνη, που έγινε τόσο νωρίς και με απότομο τρόπο, με προσγείωσε ανώμαλα στη σκληρή πραγματικότητα. Ενώ αισθανόμουν ευτυχία, βίωνα έναν ολοκληρωμένο έρωτα και επαγγελματική επιτυχία, ξαφνικά ο σύντροφός μου, ένας υγιής άνθρωπος, έφυγε» κατέληξε.

πηγή: in.gr

Πανδαισία γεύσεων στο λαμπριάτικο τραπέζιΌπρα Γουίνφρεϊ: «Ο παππούς μου προσπάθησε να πνίξει τη γιαγιά μου όταν ζούσα μαζί τους»

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

ΣΟΚ! Εξελίξεις… και το τέλος ανάμεσα σε Ηλιάνα και Παύλο!

Άρης: Ατομικό ο Μάνος, «μπήκε» ο Μπερτόγλιο

Άρης: Ατομικό ο Μάνος, «μπήκε» ο Μπερτόγλιο