Μίλτος Τεντόγλου: Ζευγάρι με αγαπημένη Ελληνίδα αθλητικογράφο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real News, ο χρυσός Ολυμπιονίκης είναι ζευγάρι με γνωστή αθλητικογράφο. Ο λόγος για την Πηνελόπη Γκιώνη.
Ο Μίλτος Τέντογλου, ο αθλητής του άλματος εις μήκος που ανέβασε την Ελλάδα στα ουράνια κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες, διανύει μία όμορφη περίοδο στην προσωπική του ζωή.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, η γνωριμία του Μίλτου Τέντογλου, του αθλητή του άλματος εις μήκος με τη μελαχρινή δημοσιογράφο έγινε στα στάδια, ανάμεσα σε προπονήσεις και αγώνες.

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνισή του πριν από περίπου μία εβδομάδα, στη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του ΣΕΓΑΣ. Το περασμένο καλοκαίρι, η Πηνελόπη Γκιώνη βρέθηκε στην Ιαπωνία, για να καλύψει τους Ολυμπιακούς Αγώνες για λογαριασμό της ιστοσελίδας, στην οποία εργαζόταν εκείνη την περίοδο.

Εκεί, μετά το τέλος των Αγώνων, η όμορφη δημοσιογράφος γνώρισε τον 26χρονο Μίλτο Τεντόγλου και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το άθλημα που αγωνίζεται ο κορυφαίος άλτης.

Η αρχική συμπάθεια, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, μετατράπηκε σε έλξη μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων. Όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα, συναντήθηκαν εκ νέου και σιγά σιγά κατάλαβαν ότι μεταξύ τους υπάρχει κάτι παραπάνω από μία απλή συμπάθεια.

Η κατανόηση των απαιτήσεων που έχει ένας αθλητής του επιπέδου του από την πλευρά της Πηνελόπης Γκιώνη λειτούργησε θετικά ώστε να δεθούν ως ζευγάρι.

Μαρία Μπακοδήμου: Η ιστορική φωτογραφία με το ανύπαρκτο εσώρουχο που τρέλανε κόσμο

Ανθή Σαλαγκούδη: Το μικροσκοπικό στρινγκ που μας έκοψε την ανάσα