Μίλησε με σκληρά λόγια η Ναταλία Γερμανού για την σχέση Λιάγκα-Αντωνά: «Δεν είναι διακριτικός με αυτά»

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τη νέα σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα Bruno Cerella, χθες, Σάββατο, στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» και αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ειδύλλιο ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά.

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια του Alpha «διανύουμε μία περίοδο αισιοδοξίας και δεύτερης ευκαιρίας, του «κάθε τέλος και μια καινούργια αρχή». Η Αθηνά Οικονομάκου χώρισε από τον σύζυγό της και πολύ σύντομα γύρισε σελίδα στη ζωή της και βρήκε μία καινούργια αγάπη στα μάτια και στα χείλη του 37χρονου Ιταλοαργεντινού μπασκετμπολίστα, Bruno Cerella.

Διαβάστε επίσης: Ερυθρόλευκη τρέλα: Αδιανόητο αυτό που συνέβη στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό (pics+vids)

Σκέφτομαι πόσες πιθανότητες έχει ένας άνθρωπος να συναντήσει στη ζωή του – εν προκειμένω η Αθηνά Οικονομάκου – έναν 37χρονο Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα. Λέει δε ο Λιάγκας «δείξτε μας μία κανονική του φωτογραφία». Αυτή είναι η κανονική του φωτογραφία, Γιώργο μου. Έτσι κυκλοφορεί ο άνθρωπος».

Η Ναταλία Γερμανού χαρακτήρισε αδιάκριτο τον Γιώργο Λιάγκα
Και συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού «και η αλλαγή σελίδας για τη Μαρία Αντωνά…. Δεν νομίζω να βγει ποτέ ο Γιώργος και να πει ότι είναι ζευγάρι με τη Μαρία, δεν είναι του στυλ του».

Η σπόντα της Ναταλίας Γερμανού για τον Γιώργο Λιάγκα
Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης επεσήμανε ότι «πιστεύω ότι όσο διακριτικός είναι ο Γιώργος Λιάγκας με τα προσωπικά των άλλων…», με την παρουσιάστρια να τον διακόπτει και να σημειώνει «δεν είναι. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά δεν είναι διακριτικός με τα προσωπικά τον άλλων… αν και είπε για την Αθηνά ότι πριν το παίξουν το θέμα την είχαν ενημερώσει. Εμένα δεν με είχαν ενημερώσει τότε, όταν με κρεμάσανε. Ήταν όμως το ’15, έχουν περάσει χρόνια, παραγράφεται».

Τεράστια βιβλιοθήκη, παντού πορτρέτα του Φρέντυ, κάτασπρος καναπές: Η Ναταλία Γερμανού μας έβαλε στο σαλόνι της

Η Ναταλία Γερμανού φαίνεται να εκτιμά τα social media, αλλά σπανίως αποκαλύπτει προσωπικές πτυχές της ζωής της μέσω φωτογραφιών.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, μας εξέπληξε ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της, και συγκεκριμένα από το σαλόνι της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες τις αλλαγές που ετοιμάζονται για την εκπομπή της εν όψει της νέας σεζόν.

«Συνεχίζουμε τη νέα σεζόν, ίσως υπάρξει κάποια διαφοροποίηση μπροστά, θα δούμε, δεν μπορώ να σας πω ακόμα πολλά. Αλλά, σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές θεματικές, στο περιεχόμενο και σίγουρα θα υπάρξει ένα extreme make over στο πλατό, στους τίτλους, στο πλατό. Θα αλλάξουμε πολλά. Δεν ξέρω αν θα έχουμε αφαιρέσεις. Έχουμε ένα υποψήφιο ευρωβουλευτή, είναι όλα σε αναμονή», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και συνέχισε:

«Αφουγκραζόμαστε την επικαιρότητα αλλά χωρίς να κάνουμε σκληρή δημοσιογραφία γιατί δεν είμαστε ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι. Υπάρχουν δημοσιογραφικές εκπομπές που χειρίζονται αυτά τα θέματα καλύτερα. Νομίζω ότι όλοι εμείς στο “Καλύτερα δε Γίνεται” προτιμάμε να ασχολούμαστε με θέματα που μας πάνε, να κάνουμε το σχόλιό μας, πιστεύω ότι ο κόσμος το περιμένει από εμάς. Ίσως η εκπομπή γίνει λίγο πιο magazino. Βέβαια οι συνεντεύξεις θα παραμείνουν.»

LIVE: Πολωνία – Ολλανδία

Πηγή: enimerotiko.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Η Ιταλίδα με το μπικίνι που προκάλεσε αίσθηση” – “The Italian woman in bikini that caused a sensation

Η σέξι εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη στο μαγιό της!