Μίκι Ρουρκ για τον Μπιλ Κόσμπι: Εύχομαι όταν κατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού του να πέσει και να σπάσει το σβέρκο του

hollywood

Ο Μίκι Ρουρκ έκανε μια εκτενή δημοσίευση στο Instagram, όπου καταφέρεται με μένος κατά του Μπιλ Κόσμπι. Αλλά και του δικαστικού συστήματος που μετά από 3 χρόνια τον άφησε ελεύθερο.

Μίκι Ρουρκ για τον Μπιλ Κόσμπι: «Εύχομαι όταν κατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού του να πέσει και να σπάσει το σβέρκο του».

Ο Μπιλ Κόσμπι είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί για βιασμούς σε γυναίκες τις οποίες πρώτα νάρκωνε. Πάνω από 50 γυναίκες κατέθεσαν εναντίον του σε μια πολύκροτη δίκη.

Και παρόλο που πολλά από τα περιστατικά είχαν παραγραφεί, τελικά βρέθηκαν οι κατάλληλες μαρτυρίες για να καταδικαστεί. Πριν από λίγες ημέρες αφέθηκε ελεύθερος χάρη σε ένα παραθυράκι του νόμου που χρησιμοποίησε η δικηγορική ομάδα που τον εκπροσωπούσε.

Ο Μίκι Ρουρκ στην ανάρτησή του αναφέρει αναλυτικά αυτό που συνέβει στην κοπέλα του όταν βρέθηκε μόνη με τον Μπιλ Κόσμπι.

«Κάποτε ήταν πλούσιος και διάσημος αλλά πλέον είναι μονάχα ένας ντροπιασμένος βιαστής. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι κάποιος που είναι ικανός για τόσο φρικτές πράξεις εις βάρος τόσων γυναικών μπορεί να αισθανθεί ενσυναίσθηση. Τύψεις ή ντροπή».

Ο Μίκι Ρουρκ κατέκρινε το δικαστικό σύστημα των ΗΠΑ, αφού όπως είπε, οι πλούσιοι και οι ισχυροί τυγχάνουν ευνοϊκότερης αντιμετώπισης σε σχέση με άλλους πολίτες.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι πριν από 20 χρόνια διατηρούσε δεσμό με μία 19χρονη κοπέλα. Η οποία παραλίγο να βιαστεί στα χέρια του Κόσμπι.

 

maria korinthiou

Μαρία Κορινθίου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός με ορό …

ηθοποιος δημητρα σιγαλα

Δήμητρα Σιγάλα: Παίρνω μηνύματα που μου λένε πόσο άσχημα βιώνουν τον γάμο τους με τοξικούς ανθρώπους