Μιχάλης Σαράντης: Με στιγμάτισε ο θάνατος του φίλου μου

michalis-sarantis:-“me-stigmatise-o-thanatos-tou-filou-mou

Τον ηθοποιό  Μιχάλη Σαράντη, φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show, το βράδυ της Πέμπτης.
Ο ταλαντούχος – βραβευμένος με βραβείο Χορν – ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στο θέατρο,  καθώς και για την απόφασή του να κάνει στροφή στην τηλεόραση. Αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Η Φαμίλια» και αποκάλυψε πως είπε το «ναι», σε μια προσπάθεια να αποτινάξει από πάνω του, τη σοβαροφάνεια που τον διακατέχει. Πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, ποιο γεγονός στιγμάτισε την εφηβεία του και γιατί είχε ενοχές; Πώς σχολιάζει τα όσα συνέβησαν στον χώρο του θεάτρου και γιατί έχει θυμό μέσα του; Τέλος, αποκαλύπτει την επιθυμία του να κάνει τη δική του οικογένεια.
Οι άνθρωποι βάζουν ταμπέλες ο ένας στον άλλον για να μπορούν να τους διαχειριστούν. Εγώ δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Στην εφηβεία μου αντιλήφθηκα ότι υπάρχει μια ενέργεια. Ήθελα να γίνω γιατρός, ποδοσφαιριστής… Δεν έλεγα ποτέ από παιδί θέλω να γίνω αυτό στη ζωή μου. Στα 18 μου πήγε ένας φίλος μου στη δραματική σχολή και πήγα και γω. Έξι μήνες μετά σταμάτησα και έδωσα εξετάσεις στη σχολή του Κάρολου Κουν όπου και φοίτησα. Όταν κατάλαβα ότι έχω μια ευαισθησία και σε συνδυασμό με τη σχολή το κατάλαβα ότι είμαι εκεί. Είπα στον μπαμπά μου ότι μάλλον θέλω να κάνω αυτό στη ζωή μου. Και οι γονείς μου, μου είπαν, κάνε αυτό που σε κάνει χαρούμενο.
H πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση είναι στο σήριαλ “Εργαζομενη γυναίκα” με την Ελένη Ράντου. Έκανα ένα μικρό πέρασμα.
Επειδή δούλευα πολύ στο θέατρο, δεν είχα χρόνο για την τηλεόραση. Και όλα αυτά με ένα δικό μου  ενοχικό σύνδρομο κατά της έκθεσης. Η πρώτη σταθερή μου τηλεοπτική εμφάνιση, είναι η “Φαμίλια”. Πήγα στο σήριαλ λόγω του Βασίλη Θωμόπουλου. Είχα προσωπική ανάγκη να βάλω μια τρικλοποδιά σε όποια σοβαροφάνεια με χαρακτήριζε μέχρι τώρα. Είμαστε τυχεροί οι ηθοποιοί που έχουμε δουλειά αυτή την περίοδο.
Αυτό που στιγμάτισε την εφηβεία μου ήταν η απώλεια του κολλητού μου φίλου  του Ηλία. Από τότε που έφυγε, ένιωσα ότι έκανα πράγματα και γι΄αυτόν. Αρρώστησε όταν είμασταν στην έκτη δημοτικού και πέθανε ένα χρόνο μετά. Δεν μπορώ να στο περιγράψω. Ένιωθα ενοχές που ζούσα εγώ και δεν ζούσε ο Ηλίας. Είμασταν και οι δυο κοντοί, και λίγο πριν τον δω για τελευταία φορά, είχα ψηλώσει και όταν με είδε μου είπε: “είδες εσύ ψήλωσες εγώ όχι” και κάπου εκεί καταστράφηκα σε σχέση με τις ενοχές μου…
Παίζω στο θέατρο 15 χρόνια. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Η στιγμή που ο Μιχάλης μίλησε για οικογένεια ήταν εκείνη που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αναφέρθηκε στη  σχέση του με την ηθοποιό και πρωταγωνίστρια της “Αγγελικής Μαίρη Μηνά, χωρίς βέβαια να τον ρωτήσει κάτι για εκείνη.

masterchef

MasterChef 5 Spoiler 10/5: Ντέρμπι στην ομαδική δοκιμασία ασυλίας

Γερμανία-Δημοσκόπηση: Πρώτοι οι Πράσινοι

Γερμανία-Δημοσκόπηση: Πρώτοι οι Πράσινοι