Μιχάλης Ιατρόπουλος: “Οκτώ ολόκληρους μήνες ζούσα από το ταμείο ανεργίας!”

Έχασε τον ύπνο του όπως ήταν φυσικό ο γοητευτικός ηθοποιός, μαθαίνοντας πως κάπως συνδέθηκε το όνομα του με την σπείρα! Μέχρι ν’ απαλλαγεί πανηγυρικά, πέρασε όπως καταλαβαίνετε πάρα πολύ άσχημα!

Αυτός ο εξαιρετικός χαρακτήρας που βλέπουμε στην Φάρμα έχει περάσει τις δικές του φουρτούνες και λόγω της διασημότητας του εδώ και πάνω από 20 χρόνια, κάποιες απ’ αυτές γίνονταν και εξακολουθούν, αμέσως θέμα!

Πόσο μάλλον όταν διαβάσαμε τότε ότι το όνομα του ενεπλάκη με το όνομα μελών σπείρας τοκογλύφων.

Ευτυχώς για τον Μιχάλη απαλλάχθηκε πανηγυρικά μπορείς να πεις αφού δεν είχε όπως αποδείχθηκε καμία απολύτως σχέση με τους κατηγορούμενους. Απλά τους είχε γνωρίσει κάποτε στη ζωή του!

 

Τότε μάλιστα ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε 2000 ευρώ ως εγγύηση τα οποία πήρε πίσω αμέσως μετά την πλήρη απαλλαγή του, αφού δεν αποδείχθηκε καμία απολύτως συμμετοχή του στην σπείρα με τηνοποια δεν την συνέδεε τίποτα παρά μια γνωριμίς πολλών ετών πίσω!

ΦΑΡΜΑ: ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ «ΛΥΓΙΣΕ» ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

Το περιστατικό έγινε το 2013! Αβάσιμες αποδείχθηκαν οι κατηγορίες για τον «σκληρό» της μεγάλης οθόνης, Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος ακριβώς έναν χρόνο πριν είχε κατηγορηθεί ότι συμμετείχε στην πολυμελή σπείρα που εξαργυρώθηκε στη Θεσσαλονίκη και η οποία αποκόμιζε τεράστια χρηματικά ποσά από τοκογλυφίες κι άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Με βούλευμα που εξέδωσε πριν από μερικές μέρες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης διαπίστωσε πως δεν υπήρχαν αποχρώσες ενδείξεις ότι ο γνωστός ηθοποιός διέπραξε το αδίκημα της απλής συνέργειας στην εγκληματική οργάνωση και κατόπιν τούτου, τον απάλλαξε από την κατηγορία.

Παράλληλα, κατάργησε την ισχύ της διάταξης με την οποία του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, διατάσσοντας την επιστροφή των 2.000 ευρώ που κατέβαλε ως χρηματική εγγύηση:

«Τα πραγματικά περιστατικά αποκλείουν την ύπαρξη επαρκών ενδείξεων ενοχής του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τη συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, καθώς οι σκέψεις-συλλογισμοί βάσει των οποίων το συμβούλιο τούτο έκρινε από τα περιστατικά αυτά δεν προκύπτουν τέτοιες ενδείξεις ικανές να στηρίζουν σχετική κατηγορία»,

Μιχάλης Ιατρόπουλος για καταγγελίες: “Το θεωρώ ανήθικο

…αναφέρει συγκεκριμένα το βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, το οποίο παρέπεμψε σε δίκη δεκαεννιά κατηγορουμένους που φέρονται να συμμετείχαν στην εγκληματική ομάδα.

Μετά το αίσιο τέλος που έλαβε η περιπέτειά του, ο γνωστός ηθοποιός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι κατέπεσαν μία προς μία οι κατηγορίες που τον βάρυναν.

Παράλληλα, όμως, εμφανίστηκε εξοργισμένος για τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεσή του στα μίντια: «Ηταν ένας Γολγοθάς για μένα η χρονιά που πέρασε.

Με εξευτέλισαν, με καταδίκασαν χωρίς να με ξέρουν! Εκαναν κακό στην οικογένειά μου, στη δουλειά μου.

Εκτός εαυτού στη Φάρμα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος – “Καημένος εγώ μπα… last year”

Το παιδί μου δεν μπορούσε να πάει σχολείο», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγο μετά την απόφαση ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος ωστόσο δεν αρνήθηκε ότι γνώριζε κάποιους από τους συλληφθέντες, με τους οποίους τον συνδέει φιλία από τα παιδικά χρόνια.

Διαβάστε τι γράφτηκε τότε: Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις για τις εγκληματικές οργανώσεις που είχαν συστήσει οι εκβιαστές – τοκογλύφοι της Θεσσαλονίκης.

Μετά από τη γνωστοποίηση ονομάτων πέραν κάθε υποψίας από τη Βόρειο Ελλάδα, τα οποίο προκάλεσαν αίσθηση, τώρα πληροφορίες λένε πως φέρεται να είναι αναμεμειγμένος στο κύκλωμα και ο γνωστός ηθοποιός, Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Λίγες ώρες μετά την εξάρθρωση των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων, κυκλοφόρησε η φήμη ότι στη λίστα με τα ονόματα των συνεργατών ήταν και αυτό του Μιχάλη Ιατρόπουλου.

Από την πλευρά του ο ίδιος δήλωσε οργισμένος στα όσα ακούγονται και, διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή του.

Φάρμα: “Τα ‘χωσε” άγρια ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην Κυριακή Κατσογρεσάκη
Ο ίδιος μίλησε στην Espresso «είναι αστείο να εμπλέκουν το όνομά μου», και κάλεσε τις αρχές να ανοίξουν τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. «Οκτώ ολόκληρους μήνες ζούσα από το ταμείο ανεργίας.

Ήμουν άνεργος. Σήμερα, αν ανοίξουν τραπεζικούς λογαριασμούς μου, δε θα βρουν περισσότερα από 300 ευρώ.

Αν έκανα τέτοιες δουλειές, δε θα είχα πρόβλημα επιβίωσης».

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος δεν κρύβει ότι με κάποιους από τους συλληφθέντες τους γνωρίζει και είναι φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια. «Οποιαδήποτε εμπλοκή μου στην υπόθεση είναι αντικείμενο τηλεφωνικών υποκλοπών.

Με 3-4 από τους εμπλεκόμενους γνωριζόμαστε από παιδιά και διατηρούμε φιλικές σχέσεις από τότε.

Μάλιστα, ήταν πελάτες στα μαγαζιά που διατηρούσα στη Θεσσαλονίκη. Που να ξέρω τι κάνει ο καθένας στη ζωή του;».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΒΛΑΣΣΗ ΜΠΟΝΑΤΣΟ: «ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΑ»
Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του πως όταν είχε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, είχε πέσει κι ο ίδιος θύμα τοκογλύφων. «Ήταν οι πιο δύσκολες μέρες της ζωής μου.

Είχα χάσει τον ύπνο μου. Αν και υπήρξα άνθρωπος της νύχτας, μέσα από τα μαγαζιά που διέθετα στη Θεσσαλονίκη, δεν έχω βλάψει στη ζωή μου άνθρωπο.

Προκαλώ οποιονδήποτε επωνύμως αλλά και ανωνύμως να βγει να δηλώσει ότι είχε παράνομη συναλλαγή μαζί μου. Αν βρεθεί, θα πάω μόνος μου να παραδοθώ», κατέληξε.

Mίνα Αρναούτη: Zητά αποζημίωση 960.000 ευρώ από την οικογένεια Παντελίδη

Ανέκδοτο: Η επέτειος …! Τρελό γέλιο