Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η αποτοξίνωση από την καθημερινότητα στη «Φάρμα» και η απομόνωση στο Καϊμακτσαλάν

«Δεν το ήξερα καλά το έργο της δημοσιότητας, αλλά πιστεύω ότι το διαχειρίστηκα με ταπεινότητα και σωφροσύνη» τονίζει ο δημοφιλής ηθοποιός

Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;» φιλοξενήθηκε τη Δευτέρα 18/4 ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως κατά της διάρκειας της καριέρας του ένιωσε την ανάγκη να απομονωθεί και το έκανε πράξη στο Καϊμακτσαλάν! «Μετά τους “Ψίθυρους Καρδιάς” και “Το Σημάδι του Έρωτα”, είχα πάει στο Καϊμακτσαλάν και έμεινα 6 μήνες μόνος μου, κουράστηκα. Δεν το ήξερα καλά το έργο της δημοσιότητας, αλλά πιστεύω ότι το διαχειρίστηκα με ταπεινότητα και σωφροσύνη, λόγω του έντονου έντιμου ή άτιμου βίου που είχα. Είχα τη γνώση να είμαι βιδωμένος στη γη και να μην παίρνει το κεφάλι μου αέρα από διάφορα εγκώμια, τα οποία είναι ευκαιριακά και δεν στέκουν πουθενά. Ο κόσμος ξεχνάει πολύ γρήγορα» είπε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία, παραδέχτηκε: «Μου έχει συμβεί πολλές φορές να με βγάλει κάποιος εκτός εαυτού, είναι καθημερινότητα. Όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις, νομίζω τα αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Έχω πλέον ηρεμήσει, πολύ δύσκολα μπορεί να με νευριάσει κάποιος».

«Στην πρώτη καραντίνα δούλεψα και σαν μαραγκός και έβαφα σπίτια. Εκεί που πήγαινα με αναγνώριζαν και έμεναν άφωνοι» αποκάλυψε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος σχετικά μτα επαγγέλματα που έκανε κατά τη διάρκεια του lockdown.

Για τη συμμετοχή του στο αγροτικό ριάλιτι του ANT1, «Η Φάρμα», δήλωσε: «Η Φάρμα ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, ευχαριστώ πάρα πολύ και την παραγωγή και τον ΑΝΤ1, μου έδωσαν την ευκαιρία αυτή. Είμαι ευχαριστημένος και ευγνώμων. Βρήκα το χώρο μου, την πρώτη χρονιά που ήμουν παίκτης. Ήταν πολύ ωραίο, έκανα και αποτοξίνωση (από την καθημερινότητα). Εργάστηκα στις αγαπημένες μου εργασίες, μαραγκοδουλειές και βαψίματα.

Ήταν η εποχή που ήταν ο κορωνοϊός και ήταν πολύ πρόσφορο το έδαφος να πάω. Για αυτό και το αποφάσισα και ευχαριστώ όλους αυτούς που αποφάσισαν να με εντάξουν σε αυτό το εργάκι, το ωραίο».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Μιχάλη Ιατρόπουλου στο παρακάτω βίντεο:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραπέμπεται σε δίκη για κακουργηματική δημοσιοποίηση ροζ βίντεο

Μπέσσυ Μάλφα: Το αντικείμενο που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της, η γνωριμία και ο έρωτας με τον άνδρα της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση