Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Τι είπε για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Όπως ο ίδιος είπε κάθε γιορτή μια μαχαιριά με πολλές μετά από 15 ημέρες. Θα κλαίμε έξω από τις ΜΕΘ. Τόνισε πως η Αττική είναι προβληματική, αναφερόμενος στα κρούσματα κορωνοιού στην περιοχή. Σημείωσε πως παρακολουθείται από την κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους για να μην ξεφύγει η κατάσταση. «Είναι στην κόψη του ξυραφιού», δήλωσε….

«Αν σε 15 ημέρες, λόγω κακών συμπεριφορών, έχουμε αυξήσει τα κρούσματα τότε δεν θα κάνουμε εμβόλια θα κλαίμε έξω από τις ΜΕΘ» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Ο υπουργός ανέφερε ότι οι έλεγχοι θα είναι καθολικοί μετά τις 22.00 το βράδυ του ρεβεγιον. Το ίδιο θα ισχύσει και ανήμερα της πρωτοχρονιάς. Επιπλέον, τόνισε ότι την πρωτοχρονιά θα πρέπει να γιορτάσουμε “οικογενειακά και μόνοι μας”.Επιπλέον σημείωσε πως με ή χωρίς καταγγελία αν υπάρχει πληροφορία ότι κάπου γίνεται πάρτι που υπερβαίνει το όριο των ατόμων που επιτρέπεται από την νομοθεσία ή υπάρχει προκλητική συμπεριφορά κάποιων είναι προφανές ότι η αστυνομία δικαιούται σε συνεργασία με τον εισαγγελέα να συλλάβει. Μπορεί να καταλογίσει σε αυτούς που παρανομούν αυτά που πρέπει σύμφωνα με τον νόμο.

«Ένα πράγμα που φοβάμαι είναι ότι μια μικρή μειοψηφία μπορεί να κάνει κακό σε πολλούς» υπογράμμισε μεταξύ άλλων. Επιπλέον, επεσήμανε πως φτάνουμε προς το τέλος του τούνελ. «Στο τέλος του άλλου μήνα θα έχουμε 200.000 ανθρώπους εμβολιασμένους. Μάλιστα, τους πιο ευάλωτους. Πρέπει να κάνουμε υπομονή για το επόμενο βήμα τον μαζικό εμβολιασμό. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση τους επόμενους μήνες. Άρα, δεν αξίζει τον κόπο κάθε φορά που έχουμε μια γιορτή να έχουμε μαχαιριές στις πλάτες των ανθρώπων. Δεν πρέπει να αγνοούμε ότι κάποιοι άνθρωποι αυτή την στιγμή δίνουν μάχή για την ζωή τους».

Ο ίδιος ανέφερε πως υπάρχουν φήμες όπως υπήρχαν και Χριστούγεννα για κορωνοπαρτι, συγκεντρώσεις κλπ. .. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ενήλικες που μπορούν να διαπράξουν τέτοιου είδους συμπεριφορές και πράξεις την ώρα που υπάρχουν άνθρωποι στις ΜΕΘ και κάποιοι άλλοι πεθαίνουν».

Παράλληλα, μίλησε για μια πρωτοφανή και εντυπωσιακή προσαρμογή των πολιτών στα μέτρα τα Χριστούγεννα.

Κορονοιός: “Αν δεν ελέγξουμε τον ιό, το εμβόλιο θα γίνει υποχρεωτικό”

Έσκασε βόμβα η Άννα Βίσση: “Με τη Δέσποινα Βανδή έχουμε μέλλον”