Μια Βασίλισσα εντελώς μόνη. Η φωτογραφία που ξεσήκωσε μηνύματα θλίψης στο διαδίκτυο

Χamos

Από όλες τις οδυνηρές εικόνες που μεταδόθηκαν σήμερα στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου, υπήρχε και μία που “σπάραξε καρδιές” .

Η εικόνα της βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘ όταν πήρε τη θέση της για την τελετή της κηδείας του Δούκα του Εδιμβούργου – του συζύγου της και συντρόφου της για 73 ολόκληρα χρόνια – στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Windsor.

Μια εικόνα που δεν μπορεί παρά να προκαλέσει θλίψη και συναισθήματα ακόμη και στους πιο σκληρούς ανθρώπους, προκάλεσε την έκρηξη χιλιάδων μηνυμάτων θλίψης στο Διαδίκτυο, καθώς έδειχνε ότι η βασίλισσα κάθεται μόνη στο μπροστινό μέρος του κεντρικού κλίτους του Ναού, η οποία – αν δεν υπήρχαν κανόνες για τον κορωναϊό – θα ήταν περιστοιχισμένη από την οικογένεια της, τους φίλους και τους αξιωματούχους του παλατιού.

Has there ever been a more heart-breaking picture of The Queen? The cruel separation and loneliness suffered by so many in this pandemic, now endured by the world’s most famous woman as she says goodbye to her husband of 73 years. Just devastating. 💔
(Photo: @PA⁩) pic.twitter.com/XVpyG2wXQy

— Piers Morgan (@piersmorgan) April 17, 2021

Αντ ‘αυτού, η βασίλισσα μια μοναχική φιγούρα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον άντρα της, απομονωμένη από τους υπόλοιπους προσκεκλημένους που μπόρεσαν να παρευρεθούν στην τελετή αυτοπροσώπως. Ο πρίγκιπας Ανδρέας ήλθε λίγο αργότερα πιο κοντά στη βασίλισσα, δύο θέσεις στα αριστερά της αντιλαμβανόμενος την τραγική σημειολογία του να βλέπει σε ζωντανή μετάδοση ολόκληρη η χώρα και ο υπόλοιπος κόσμος την Βασίλισσα μόνη σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.

Χamos

Γιάννης Κεφαλογιάννης. Η δυτική Μακεδονία μπαίνει στο χάρτη των σιδηροδρομικών διασυνδέσεων

Survivor – Άννα Μαρία Βέλλη: Η φωτογραφία με τον σύντροφο της στην Ακρόπολη