Μία Καλίφα: Η ΦΩΤΟ της πρώην πορνοστάρ που προκάλεσε αντιδράσεις -Συγκρίνει τον εαυτό της με την Παναγία

Η Μία Καλίφα έκανε μια «προκλητική» ανάρτηση, η οποία σίγουρα δεν άρεσε σε πολλούς.

Η πρώην πορνοστάρ βρέθηκε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει μια επίδειξη μόδας και φρόντισε να μοιραστεί ορισμένα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Απόλαυσε τη γαλλική πρωτεύουσα, περπάτησε στα στενά της, ενώ επισκέφθηκε ακόμα έναν σημαντικό ναό.

Συγκεκριμένα, η Μία Καλίφα βρέθηκε στον Αμερικανικό Καθεδρικό Ναό, όπου και πραγματοποιήθηκε το fashion show και ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες.

Σε αυτές φαίνεται να φορά ένα ροζ, ριγέ φόρεμα και ψηλές, μαύρες μπότες. Παρά την εμφάνισή της, η οποία δεν «αρμόζει» στην περίσταση, οι ακόλουθοί της παρατήρησαν κάτι που τους ενόχλησε ακόμα περισσότερο.

Ο λόγος για το σχόλιο που έκανε κάτω από τη νέα της ανάρτηση. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πείτε στα παιδιά σας ότι αυτή ήταν η Παναγία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mia K. (@miakhalifa)

Μία Καλίφα: Αρέσκεται στο να προκαλεί

Η πρώην πορνοστάρ και παρ’ ολίγον θύμα των Τζιχαντιστών, έχει συνηθίσει βέβαια, να προκαλεί, όπως φαίνεται και από τις πρόσφατες κινήσεις της.

Αν και παραλίγο να κινδυνεύσει, λόγω της καριέρας της στη βιομηχανία του πορνό και του ερωτικού βίντεο που γύρισε, φορώντας χιτζάμπ, δεν λέει να σταματήσει να κάνει τα δικά της σχόλια σχετικά με τη θρησκεία.

Όταν κυκλοφόρησε το βίντεό της, το Ισλαμικό Κράτος απείλησε ότι θα τη βιάσει και θα τη σκοτώσει. Προς επίρρωσιν αυτών των απειλών, το ISIS δημοσιοποίησε ένα βίντεο στο οποίο ένας εκτελεστής επιδεικνύει τον τρόπο με τον οποίον σκοπεύει να αποκεφαλίσει τη βλάσφημη Μία Καλίφα.

 

# Μια Καλίφα

Πηγή

Θα πάθεις πλάκα με την Ρία Τσίγα: Η selfie φωτογραφία με ανύπαρκτο μίνι φόρεμα και το τρελό ντεκολτέ…

Ήρωας πατέρας «κομματιάστηκε» αλλά έσωσε την κόρη του από 5 βιαστές με ματσέτες και μαχαίρια