Μετατρέποντας τον Μιχάλη σε Μιχαλάκη: Πώς να επιλέξεις τον σωστό δρόμο

“Ωστόσο, είμαι εδώ για να διεκδικήσω ολόκληρο το όνομα” υπογραμμίζει ο Μιχάλης Συριόπουλος.

Σε μια βαθιά εξομολόγηση, ο Μιχάλης Συριόπουλος μίλησε στο περιοδικό Gala και στον δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση για τη συμμετοχή του στην περιοδεία του «Άμλετ» σε όλη την Ελλάδα. Ανέφερε πως η περίοδος της καραντίνας τον άλλαξε και τον οδήγησε σε νέες σκέψεις.

Αρχικά, αποκάλυψε ότι “επειδή κόντευα να γίνω ένας γκρινιάρης άνθρωπος, αποφάσισα να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου μετά την καραντίνα. Επέλεξα να έχω γύρω μου άτομα με θετική ενέργεια και να εστιάζω στο φως αντί για το σκοτάδι.”

Ο δημοφιλής ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη του για την ψυχραιμία και την ηρεμία, αναφέροντας ότι αυτές οι αξίες είναι παρεξηγημένες στις μέρες μας. “Πολύ εύκολα μπορεί να γίνεις αντιληπτός ως αδύναμος όταν επιλέγεις την ψυχραιμία και την ευγένεια, αλλά εγώ είμαι εδώ για να δείξω ότι μπορείς να είσαι ισχυρός και θετικός με αυτές τις αρχές.”

Ο Μιχάλης Συριόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις, επιλέγει να παραμένει πιστός στον εαυτό του και να κατακτήσει ολόκληρο το όνομά του με τη θετική του προσέγγιση.

Written by admin

Κατερίνα Στικούδη μιλάει για τον πόνο του διαζυγίου του αδελφού της, Γιώργου Μαζωνάκη

Οι λεσβίες έχουν περισσότερους οργασμούς από τις στρέιτ γυναίκες – και ναι, φαίνεται να φταίνε οι άντρες