Μετά Τη Φωτιά: Η μοιραία πυρκαγιά που αλλάζει τις ζωές τους

Η Ειρήνη, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον Αλέξανδρο, οργανώνουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση για την υποστήριξη των κακοποιημένων γυναικών. Σε αυτήν παρευρίσκονται πολλά πρόσωπα, ανάμεσά τους και η Ανθή, που ετοιμάζεται να παντρευτεί σε λίγες ημέρες τον αγαπημένο της και να φύγει μόνιμα από την Αθήνα.

Μετά Τη Φωτιά: Η μοιραία πυρκαγιά που αλλάζει τις ζωές τους

Παράλληλα, το «παρών» δίνει και η Ιωάννα, η ξαδέλφη της Ειρήνης. Η γυναίκα είναι αποφασισμένη να εγκαταλείψει τον κακοποιητικό σύζυγό της, τον Άρη, χρησιμοποιώντας την εκδήλωση ως κάλυψη για να μπορέσει να εξαφανίσει τα ίχνη της και να το σκάσει με την κόρη της.

Ωστόσο, τα πάντα ανατρέπονται όταν μια εφιαλτική πυρκαγιά ξεσπάει στον χώρο όπου διεξάγεται η εκδήλωση. Η φωτιά θα αποβεί μοιραία για τις τρεις γυναίκες, οι οποίες, αν και βγαίνουν ζωντανές από τις φλόγες, βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται για πάντα.

Η είδηση της πυρκαγιάς Σε γίνεται γνωστή και συγκλονίζει τους πάντες, καθώς υπάρχουν θύματα. Όταν ο Άρης μαθαίνει για το συμβάν, σπεύδει εκεί ανήσυχος για τη μοίρα της συζύγου του, καθώς και του αδελφού του, του Αλέξανδρου.

Οι παρευρισκόμενοι προσπαθούν να σώσουν τη ζωή τους, ενώ η Ειρήνη βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Αφού πρώτα γίνεται μάρτυρας μιας φρικιαστικής σκηνής με Ανταγωνιστή τον αρραβωνιαστικό της, έπειτα χάνει τις αισθήσεις της.

Λίγο Μετά, η Ιωάννα, με τη βοήθεια του Νίκου, προσπαθεί να ξεφύγει από τον Άρη. Μάλιστα, ο τελευταίος νομίζει ότι η γυναίκα βρίσκεται ακόμη μέσα στο κτήριο. Από την άλλη, η Ανθή και η Μάνια παραμένουν αβοήθητες μέσα στις άλογες, ενώ και ο Οδυσσέας, ένας θαρραλέος νέος, βρίσκεται εγκλωβισμένος στο φλεγόμενο υπόγειο του χώρου της εκδήλωσης.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Ρίγη συγκίνησης: Η τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά από την οικογένειά του σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει