Μένιος Φουρθιώτης: Τα πρώτα 24ωρα στη φυλακή -το παρασκήνιο της προφυλάκισης του και η πλαστή ταυτότητα(βίντεο)

Χamos

Στην Ζ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού διαβιεί από το πρωί της Κυριακής ο Μένιος Φουρθιώτης ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του ενώπιον του 30ου τακτικού ανακριτή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikastikoreportaz.gr ο Φουρθιώτης δεν μεταφέρθηκε στην ΣΤ πτέρυγα όπως μεταδίδεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά στην Ζ’ πτέρυγα του Κορυδαλλού. Το γεγονός αυτό από μόνο του λέει πολλά σε ότι αφορά την αξιοπιστία των ρεπορτάζ που μεταδίδονται και αφορούν το πρόσωπο του τηλεπαρουσιαστή. O ίδιος κρατείται με άλλα τέσσερα άτομα τα οποία χαρακτηρίζονται ως «χαμηλής επικινδυνότητας».  Πρόκειται για Έλληνες κρατούμενους του κοινού ποινικού δικαίου που εργάζονται στις φυλακές, ενώ ένας από αυτούς είναι επίορκος αστυνομικός.

Ο τηλεπαρουσιαστής φέρεται να έχει κάνει αίτηση για να μπει στα μεροκάματα των φυλακών.

Ο Πέτρος Κουσουλός εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” και διευθυντής των ereportaz.gr /dikastikoreportaz.gr μίλησε στην εκπομπή του STAR Αλήθειες με τη Ζήνα για τα στοιχεία που οδήγησαν στην προσωρινή κράτηση του Μένιου Φουρθιώτη.

Την προφυλάκιση του παρουσιαστή αποφάσισαν ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας. Ο παρουσιαστής υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ κορωνοϊού, το οποίο βγήκε αρνητικό και δεν χρειάστηκε να μπει σε 14ημερη καραντίνα. Ο αστυνομικός συντάκτης Πάνος Σόμπολος, που διετέλεσε τρεις φορές πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ αναφέρθηκε στην πλαστή ταυτότητα της Ένωσης Συντακτών με την οποία κυκλοφορούσε ο Μένιος Φουρθιώτης και εξασφάλιζε προνόμια και διαπιστεύσεις σε υπουργεία. Όπως είπε ,ουδέποτε έχει συναντήσει στο παρελθόν τέτοιο περιστατικό με πλαστή ταυτότητα αλλά και γενικότερα περίπτωση όπως αυτή για την οποία κατηγορείται ο προσωρινά κρατούμενος παρουσιαστής.

Πυρά κατά Λιβάνη: Τον έμαθε όλη η χώρα μας με το Survivor! Άμα θέλω να μη συζητάνε κάτι για μένα θα…

Ανέκδοτο: Ο Μήτσος ετοιμάζεται για επαγγελματικό ταξίδι …! Τρελό γέλιο